رفتن به مطلب

طــرز تهیه ی کــو کــو ســبـزی تَــــــره خـوشمزه☕🌱


نیلوفرآبی
 اشتراک گذاری

ارسال های توصیه شده

✓کــــــو کــــو تـــــَره و خواص بی نظیـــر اون

 

 

 

spacer.png

 

مواد اولیه

 

  • سیر                   ۲ حبه
  • تره                    ۸۰۰ گرم
  • گردو                  ۵۰ گرم
  • تخم مرغ             ۴ عدد
  • زرشک              به مقدار لازم
  • روغن مایع       به مقدار لازم
  • نمک و فلفل       به مقدار لازم

spacer.png

دستور پخت کوکو تره

 ابتدا تره ها را پاک کنید و به خوبی بشویید و آبکش نمایید بعد آن را به صورت ریز خرد کنید و یا اینکه می توانید آن را در سبزی خرد کن بریزید و خرد نمایید سپس تره ها را در کاسه بزرگ بریزید تا بتوانید مواد دیگر را هم به آن اضافه کنید.

در مرحله بعدی طرز تهیه کوکو تره, سیر را رنده کرده و داخل کاسه اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دونه دونه به صورت جداگانه در ظرفی می شکنیم و بعد نمک و فلفل سیاه و زرشک را آن اضافه می کنیم   به خوبی هم می زنیم.

آنگاه آن را به مواد تره خود اضافه می کنیم بعد تابه ای مناسب را روی حرارت گذاشته و کمی روغن داخل آن ریخته و اجازه دهید روغنتان به خوبی داغ شود.

آنگاه نصف مواد خود را داخل تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا به خوبی سرخ شود بعد اینکه کوکو خودش را گرفت و کمی سرخ شد گردو  را روی سطح آن پخش کنید و نیمه ی دیگر مواد کوکو را داخل تابه بریزید و درب را ببندید. حتی می توانید برای زیبایی چند گردوی سالم را هم روی سطح موادتان بریزید.

در مرحله پایانی طرز تهیه کوکو تره وقتی که سطح زیرین کوکوی شما خوب سرخ شد طرف دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود بعد اینکه سرخ شد آن را برش بزنید و آن را با نان نوش جان نمایید.

 

spacer.png

نکات مهم در آشپزی

در ضمن ضخامت کوکو ۴ الی ۵ سانت می باشد و همچنین کوکو تره به دلیل آبدار و لطیف تر بودنش نسبت به کوکو های دیگر است اگر شما زرشک و گردو را وسط کوکو قرار ندهید هنگام سرخ شدن نسبت به سبزی سریع تر پخت می شود و می سوزد.

آنگاه نصف مواد خود را داخل تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا به خوبی سرخ شود بعد اینکه کوکو خودش را گرفت و کمی سرخ شد گردو و زرشک را روی سطح آن پخش کنید و نیمه ی دیگر مواد کوکو را داخل تابه بریزید و درب را ببندید. حتی می توانید برای زیبایی چند گردوی سالم را هم روی سطح موادتان بریزید.

در مرحله پایانی طرز تهیه کوکو تره وقتی که سطح زیرین کوکوی شما خوب سرخ شد طرف دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود بعد اینکه سرخ شد آن را برش بزنید و آن را با نان نوش جان نمایید.

spacer.png

فواید و خواص تره

شامل خاصیت های همچون ضد میکروب، ضد سرطان، ضد فشارخون، رفع چاقی، رفع یبوست و بواســیر، سوء هاضمه و تسکین درد مفاصل می باشد.

  • مصرف تره برای سنگ کلیه بسیار مفید می باشد.
  • مصرف تره برای جلوگیری از سرطان پروستات آقایان و برای بانوان برای جلوگیری از سرطان تخمدان بسیار مفید می باشد.
  • خوردن تره برای روماتیسم و بیماری های مفصلی بسیار مفید واقع شده است.
  • مصرف سوپ تره برای بیماران تنفسی و تنگی نفس بسیار مفید می باشد.
  • خوردن تره میل جنسی را تحریک می کند.
  • مصرف تره خام و پخته خون قاعدگی را زیاد می کند.

spacer.png

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

 اشتراک گذاری

×
×
  • اضافه کردن...