نیلوفرآبی ارسال شده در 26 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، 2022 ✓کــــــو کــــو تـــــَره و خواص بی نظیـــر اون مواد اولیه سیر ۲ حبه تره ۸۰۰ گرم گردو ۵۰ گرم تخم مرغ ۴ عدد زرشک به مقدار لازم روغن مایع به مقدار لازم نمک و فلفل به مقدار لازم دستور پخت کوکو تره ابتدا تره ها را پاک کنید و به خوبی بشویید و آبکش نمایید بعد آن را به صورت ریز خرد کنید و یا اینکه می توانید آن را در سبزی خرد کن بریزید و خرد نمایید سپس تره ها را در کاسه بزرگ بریزید تا بتوانید مواد دیگر را هم به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه کوکو تره, سیر را رنده کرده و داخل کاسه اضافه کنید بعد تخم مرغ ها را دونه دونه به صورت جداگانه در ظرفی می شکنیم و بعد نمک و فلفل سیاه و زرشک را آن اضافه می کنیم به خوبی هم می زنیم. آنگاه آن را به مواد تره خود اضافه می کنیم بعد تابه ای مناسب را روی حرارت گذاشته و کمی روغن داخل آن ریخته و اجازه دهید روغنتان به خوبی داغ شود. آنگاه نصف مواد خود را داخل تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا به خوبی سرخ شود بعد اینکه کوکو خودش را گرفت و کمی سرخ شد گردو را روی سطح آن پخش کنید و نیمه ی دیگر مواد کوکو را داخل تابه بریزید و درب را ببندید. حتی می توانید برای زیبایی چند گردوی سالم را هم روی سطح موادتان بریزید. در مرحله پایانی طرز تهیه کوکو تره وقتی که سطح زیرین کوکوی شما خوب سرخ شد طرف دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود بعد اینکه سرخ شد آن را برش بزنید و آن را با نان نوش جان نمایید. نکات مهم در آشپزی در ضمن ضخامت کوکو ۴ الی ۵ سانت می باشد و همچنین کوکو تره به دلیل آبدار و لطیف تر بودنش نسبت به کوکو های دیگر است اگر شما زرشک و گردو را وسط کوکو قرار ندهید هنگام سرخ شدن نسبت به سبزی سریع تر پخت می شود و می سوزد. آنگاه نصف مواد خود را داخل تابه بریزید و درب تابه را بگذارید تا به خوبی سرخ شود بعد اینکه کوکو خودش را گرفت و کمی سرخ شد گردو و زرشک را روی سطح آن پخش کنید و نیمه ی دیگر مواد کوکو را داخل تابه بریزید و درب را ببندید. حتی می توانید برای زیبایی چند گردوی سالم را هم روی سطح موادتان بریزید. در مرحله پایانی طرز تهیه کوکو تره وقتی که سطح زیرین کوکوی شما خوب سرخ شد طرف دیگر کوکو را برگردانید تا سرخ شود بعد اینکه سرخ شد آن را برش بزنید و آن را با نان نوش جان نمایید. فواید و خواص تره شامل خاصیت های همچون ضد میکروب، ضد سرطان، ضد فشارخون، رفع چاقی، رفع یبوست و بواســیر، سوء هاضمه و تسکین درد مفاصل می باشد. مصرف تره برای سنگ کلیه بسیار مفید می باشد. مصرف تره برای جلوگیری از سرطان پروستات آقایان و برای بانوان برای جلوگیری از سرطان تخمدان بسیار مفید می باشد. خوردن تره برای روماتیسم و بیماری های مفصلی بسیار مفید واقع شده است. مصرف سوپ تره برای بیماران تنفسی و تنگی نفس بسیار مفید می باشد. خوردن تره میل جنسی را تحریک می کند. مصرف تره خام و پخته خون قاعدگی را زیاد می کند. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .