حسین138 ارسال شده در 3 اردیبهشت ارسال شده در 3 اردیبهشت ناهار و شام دیروقت ممنوع! این که چه ساعتی از روز غذا میخوریم در میزان افزایش وزن ما یا موفقیت ما در کاهش وزنمان تاثیردارد. صبحانه | اصلا حذفش نکنید: مطالعات متعدد تایید میکند که حذف صبحانه یکی از بدترین تصمیمها برای افرادی است که به سلامت خود فکر میکنند. این کار با اضافه وزن، افزایش اندازه دور شکم، میزان بالاتر انسولین به وقت ناشتا بودن و البته افزایش کلسترول بد خون ارتباط دارد. ناهار | دیر بخورید چاق می شوید خوردن یک ناهار پرکالری دیرهنگام میتواند به افزایش وزن بیشتری منجر شود. شام | نقطه مقابل صبحانه افرادی که بیشتر کالری خود را در عصر و شب دریافت میکنند، تا پنج برابر بیشتر از افرادی که بیشتر کالری خود را در ساعات اولیه روز دریافت میکنند، در معرض چاقی هستند. 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 4 اردیبهشت ارسال شده در 4 اردیبهشت 18 ساعت قبل، حسین138 گفته است: ناهار و شام دیروقت ممنوع! این که چه ساعتی از روز غذا میخوریم در میزان افزایش وزن ما یا موفقیت ما در کاهش وزنمان تاثیردارد. صبحانه | اصلا حذفش نکنید: مطالعات متعدد تایید میکند که حذف صبحانه یکی از بدترین تصمیمها برای افرادی است که به سلامت خود فکر میکنند. این کار با اضافه وزن، افزایش اندازه دور شکم، میزان بالاتر انسولین به وقت ناشتا بودن و البته افزایش کلسترول بد خون ارتباط دارد. ناهار | دیر بخورید چاق می شوید خوردن یک ناهار پرکالری دیرهنگام میتواند به افزایش وزن بیشتری منجر شود. شام | نقطه مقابل صبحانه افرادی که بیشتر کالری خود را در عصر و شب دریافت میکنند، تا پنج برابر بیشتر از افرادی که بیشتر کالری خود را در ساعات اولیه روز دریافت میکنند، در معرض چاقی هستند. در معرض چاقی هستم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 5 اردیبهشت مالک ارسال شده در 5 اردیبهشت 17 ساعت قبل، Topaz گفته است: در معرض چاقی هستم بدتر از من که نمیشی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .