Black white ارسال شده در 11 فروردین ارسال شده در 11 فروردین 《قوی باش》 من به تو میگویم که قوی باشی و میدانم که گاهی کلمات، واقعا معجزه میکنند. من روزهای سخت زیادی دیدهام، رنجهای زیادی کشیدهام و اندوه زیادی را به جانم، خریدهام. من تا انتهای دردهای زیادی رفتهام، زخمهای زیادی را به جان لمس کرده و پایان اندوههای زیادی را به چشم، دیدهام. من به تو میگویم که قوی باشی چون دیدهام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی میرسند و هیچ مسیری خالی از امّید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. من به تو میگویم که قوی باش و ایمان دارم که گاهی کلمات، واقعا معجزه میکنند... 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 11 فروردین ارسال شده در 11 فروردین سعدیا گر بکند سیل، فنا خانهی عمر دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست .. 🩵 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 12 فروردین مالک ارسال شده در 12 فروردین 14 ساعت قبل، poone banoo گفته است: سعدیا گر بکند سیل، فنا خانهی عمر دل قوی دار که بنیاد بقا محکم از اوست .. 🩵 🩵 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .