Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین دارم فکر میکنم یه روزی تو یه سال نه چندان دور ، میشینیم به تماشای این روزا و شبایی که مثل برق و باد گذشت . به روزایی که قضاوت کردیم دروغ گفتیم تهمت زدیم دل شکوندیم حتی به شب هایی که بخشیدیم محبت کردیم شکستیم موندیم رسیدیم و دوباره بلند شدیم . دارم فکر میکنم یه روز میشینیم زیر همون آسمون ، کنار همین زندگی ، به تماشای روزا و شبایی که هرلحظه ش ارزش شکستن و دلخوری هارو نداشت.هر روزش تاب تحمل اون همه بی مهری و اضطراب و نداشت.دارم فکر میکنم یه روز به داشته هایی که قدر ندونستیم و به راحتی از دستش دادیم غبطه میخوریم 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین 54 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: دارم فکر میکنم یه روزی تو یه سال نه چندان دور ، میشینیم به تماشای این روزا و شبایی که مثل برق و باد گذشت . به روزایی که قضاوت کردیم دروغ گفتیم تهمت زدیم دل شکوندیم حتی به شب هایی که بخشیدیم محبت کردیم شکستیم موندیم رسیدیم و دوباره بلند شدیم . دارم فکر میکنم یه روز میشینیم زیر همون آسمون ، کنار همین زندگی ، به تماشای روزا و شبایی که هرلحظه ش ارزش شکستن و دلخوری هارو نداشت.هر روزش تاب تحمل اون همه بی مهری و اضطراب و نداشت.دارم فکر میکنم یه روز به داشته هایی که قدر ندونستیم و به راحتی از دستش دادیم غبطه میخوریم زندگی کوتاهه 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: زندگی کوتاهه درسته 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین جوری برایش رفیق باش که دلش نگیرد از بیمهری زمانه، بغض راه گلویش را سد نکند و اشک توی چشمهای نازنینش ننشیند. جوری برایش رفیق باش که هیچ زمانی احساس تنهایی نکند، احساس نکند کسی را ندارد و هرگز از بیکسیاش به شانههای هرکسی پناه نبرد. جوری برایش رفیق باش که با تو راحت باشد، حرفهای نگفتهاش را با تو بگوید و راههای نرفتهاش را با تو طی کند. این روزها آدمها بیشتر از هرچیزی، رفیق میخواهند. یکی که به معنای واقعی آنها را بلد باشد و رفاقت و صداقتش را پایانی نباشد. یکی که باشد، یکی که تحت هر شرایطی، کنارشان باشد نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین من همیشه آدمِ بودن، بودم. همیشه واسه کسایی که دوستم داشتن از جون و دل مایه گذاشتم، تو غمهاشون بیشتر از خودشون گریه کردم و تو شادیشون بیشتر از خودشون خدا رو شکر کردم، و مهمترین درسی که امروز گرفتم اینه که نباید آدمهارو تو چشمم بزرگ کنم… چون یک جایی اعتمادت رو میشکنن و واقعاً غم انگیزه شکستنِ اعتماد به دست کسانی که بیشتر از خودت رو اونا حساب باز میکردی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .