رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

دارم فکر میکنم یه روزی تو یه سال نه چندان دور ، میشینیم به تماشای این روزا و شبایی که مثل برق و باد گذشت . به روزایی که قضاوت کردیم دروغ گفتیم تهمت زدیم دل شکوندیم حتی به شب هایی که بخشیدیم محبت کردیم شکستیم موندیم رسیدیم و دوباره بلند شدیم . دارم فکر میکنم یه روز میشینیم زیر همون آسمون ، کنار همین زندگی ، به تماشای روزا و شبایی که هرلحظه ش ارزش شکستن و دلخوری هارو نداشت.هر روزش تاب تحمل اون همه بی مهری و اضطراب و نداشت.دارم فکر میکنم یه روز به داشته هایی که قدر ندونستیم و به راحتی از دستش دادیم غبطه میخوریم

ارسال شده در
54 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است:

دارم فکر میکنم یه روزی تو یه سال نه چندان دور ، میشینیم به تماشای این روزا و شبایی که مثل برق و باد گذشت . به روزایی که قضاوت کردیم دروغ گفتیم تهمت زدیم دل شکوندیم حتی به شب هایی که بخشیدیم محبت کردیم شکستیم موندیم رسیدیم و دوباره بلند شدیم . دارم فکر میکنم یه روز میشینیم زیر همون آسمون ، کنار همین زندگی ، به تماشای روزا و شبایی که هرلحظه ش ارزش شکستن و دلخوری هارو نداشت.هر روزش تاب تحمل اون همه بی مهری و اضطراب و نداشت.دارم فکر میکنم یه روز به داشته هایی که قدر ندونستیم و به راحتی از دستش دادیم غبطه میخوریم

زندگی کوتاهه 

ارسال شده در

جوری برایش رفیق باش که دلش نگیرد از بی‌مهری زمانه، بغض راه گلویش را سد نکند و اشک توی چشم‌های نازنینش ننشیند.
جوری برایش رفیق باش که هیچ زمانی احساس تنهایی نکند، احساس نکند کسی را ندارد و هرگز از بی‌کسی‌اش به شانه‌های هرکسی پناه نبرد.
جوری برایش رفیق باش که با تو راحت باشد، حرف‌های نگفته‌اش را با تو بگوید و راه‌های نرفته‌اش را با تو طی کند.

این روزها آدم‌ها بیشتر از هرچیزی، رفیق می‌خواهند.
یکی که به معنای واقعی آن‌ها را بلد باشد و رفاقت و صداقتش را پایانی نباشد.
یکی که باشد،
یکی که تحت هر شرایطی، کنارشان باشد

ارسال شده در

من همیشه آدمِ بودن، بودم.
همیشه واسه کسایی که دوستم داشتن از جون و دل مایه گذاشتم، تو غم‌هاشون بیشتر از خودشون گریه کردم و تو شادیشون بیشتر از خودشون خدا رو شکر کردم، و مهم‌ترین درسی که امروز گرفتم اینه که نباید آدم‌هارو تو چشمم بزرگ کنم…
چون یک جایی اعتمادت رو میشکنن و واقعاً غم انگیزه شکستنِ اعتماد به دست کسانی که 
بیشتر از خودت رو اونا حساب باز میکردی

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...