Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین ﺩﺭﻭﻍ ﺑﮕـــﻮ ﺗﺎ ﺑـــﺎﻭﺭﺕ ﮐﻨﻨــــﺪ ﺁﺏ ﺯﯾﺮ ﮐﺎﻩ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺑـﻬـــﺖ ﺍﻋﺘـــــﻤﺎﺩ ﮐﻨﻨﺪ ﺑﯽ ﻏﯿــــﺮﺕ ﺑﺎﺵ ﺗﺎ ﺁﺯﺍﺩﯼ ﺣــــــﺲ ﮐﻨﻨــــﺪ ﺧﯿـــــﺎﻧﺖ ﻫﺎﯾﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﻧﺒــــﯿﻦ ﺗﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺎﺷﻨـــﺪ ﮐــــﺬﺏ ﺑﮕﻮ ﺗﺎ ﻋﺎﺷـــــﻘﺖ ﺷﻮﻧﺪ ﻫﺮﭼـــﻪ ﻧﺪﺍﺭﯼ ﺑﮕــــﻮ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﺮ ﭼﯽ ﺩﺍﺭﯼ ﺑﮕﻮ ﺑﻬﺘﺮﯾـﻨـــﺶ ﺭﺍ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﮔﺮ ﺳــﺎﺩﻩ ﺍﯼ ﺍﮔﺮ ﺭﺍﺳـــــﺖ ﮔﻮﯾﯽ ﺍﮔﺮ ﺑـــﺎﻭﻓـــــﺎﯾﯽ ﺍﮔﺮ ﺑـــﺎ ﻏﯿـــــﺮﺗﯽ ﺍﮔﺮ ﯾﮏ ﺭﻧﮕﯽ ﻫﻤﯿﺸــــــﻪ ﺗـﻨــــــﻬﺎﯾﯽ ﻫﻤﯿﺸـــــﻪ ﺗﻨﻬــــــــــﺎ ! 1 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین همه چيزمان شرطى شده زنگ بزنى، زنگ ميزند پيغام بدهى، پيغام ميدهد دلت تنگ شود،دلش تنگ ميشود فقط اين دوست داشتنِ لعنتیست كه شاملِ هيچ بند و تبصره اى نميشود اگر بفهمد دوستش دارى، بار و بنديلش را جمع ميكند و برای همیشه ميرود 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین من میتونم تموم شبانه روز بهت فکر کنم ولی وقتی دیدمت بهت نگاه هم نکنم. میتونم عکساتو نگاه کنم ولی پیام ندم. میتونم تو خونه از دلتنگی جون بدم اما باهات بیرون نیام. من میتونم از حسادت بمیرم اما با اونی که کنارته بلند بلند بخندم و نشون بدم بیتفاوتم. من حتی از اون چیزی هم که الان فکر کردی ترسناک ترم.. منو از چیزی نترسون نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .