رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

من همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسی‌تم، غروب سیزده به درتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشی‌تم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، گلوی بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، موجودی‌ کم حسابتم، استرس قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم،'من همه‌ی اون چیزایی‌‌ ام که هیچوقت قرار نیست دوسشون داشته باشی'▪︎▪︎▪︎💔

ارسال شده در
3 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است:

من همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعه‌تم، کلاس دینی‌تم، گره‌ی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسی‌تم، غروب سیزده به درتم، سردردتم، میس‌کال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشی‌تم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبه‌تم، سرعت پایین اینترنتتم، گلوی بغض‌دارتم، تَرَکای روی قلبتم، موجودی‌ کم حسابتم، استرس قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم،'من همه‌ی اون چیزایی‌‌ ام که هیچوقت قرار نیست دوسشون داشته باشی'▪︎▪︎▪︎💔

بار زدن شبه صبح تو سرما،باغ بدون آلاچیق ....

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...