Miss nedaa ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین من همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعهتم، کلاس دینیتم، گرهی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به درتم، سردردتم، میسکال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبهتم، سرعت پایین اینترنتتم، گلوی بغضدارتم، تَرَکای روی قلبتم، موجودی کم حسابتم، استرس قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم،'من همهی اون چیزایی ام که هیچوقت قرار نیست دوسشون داشته باشی'▪︎▪︎▪︎ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین 3 دقیقه قبل، Miss nedaa گفته است: من همون قهوه تلختم، چای سردتم، غروب جمعهتم، کلاس دینیتم، گرهی هندزفریتم، استوری واتساپتم، درصد منفی تستای درسیتم، غروب سیزده به درتم، سردردتم، میسکال ناشناستم، پنج درصد آخر شارژ گوشیتم، عجله وسط ترافیکتم، صبح شنبهتم، سرعت پایین اینترنتتم، گلوی بغضدارتم، تَرَکای روی قلبتم، موجودی کم حسابتم، استرس قبل از کنکورتم، دروغ شنیدن از رفیقتم،'من همهی اون چیزایی ام که هیچوقت قرار نیست دوسشون داشته باشی'▪︎▪︎▪︎ بار زدن شبه صبح تو سرما،باغ بدون آلاچیق .... نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .