مجهول ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین در برابر آدم متکبر، مغرور باشید و الا محکومید به شکسته شدن، تحقیر شدن و حقارت پذیرفتن. انسانی که دچار خودشیفتگی متکبرانست، تکبر خودشو از حقیر شمردن بقیه بدست میاره و شروع میکنه به تضعیف اعتماد به نفس و بعضا شرف شما، پس چنانچه مورد تحقیر یک ادم متکبر قرار گرفتید در صورت توانایی حتما تحقیرش کنید و ادای آدمای با گذشت رو در نیارید. چنانچه گذشت کنید شما یک انسان بخشنده نیستید شما یا ناتوان در پاسخ دادن هستید یا تنها یک انسان تحقیرپذیر محسوب میشید. از همین چت روم از همین انجمن و از همین لحظه تو زندگی تمرین رو شروع کنید و اجازه ندید کسی وجود شما رو تحقیر کنه. دو نکته اول اینکه غرور برای هر انسانی لازمه و با تکبر فرق داره. تکبر نوعی غرور آسیب رسان به بقیست که نمونشو ممکنه جاهای مختلف من جمله انجمن و چت روم خودمون دیده باشیم. دوم اینکه حرف من این نیست که تمرکز کنید رو پاسخ دادن به بقیه، بعضیا پاسخ دادنم بلد نیستن بیشتر در برابر ادم متکبر تحقیر میشن. تازه تمرکز ادم روی عشق ورزیدن باید باشه نه تاوان پس دادن بقیه پس در قدم اول در برخورد با یک ادم متکبر اگر قادر به پاسخ دادن هستی پاسختو بده و سریعا دورش یک خط قرمزی بکش که هرگز دیگه وقت طلایی درونتو هدرش ندی. تا بتونی تمرکز کنی روی دوستانی که واقعا دوسشون داری و بهشون عشق بورزی. به قلم: مجهول 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین 12 دقیقه قبل، مجهول گفته است: در برابر آدم متکبر، مغرور باشید و الا محکومید به شکسته شدن، تحقیر شدن و حقارت پذیرفتن. انسانی که دچار خودشیفتگی متکبرانست، تکبر خودشو از حقیر شمردن بقیه بدست میاره و شروع میکنه به تضعیف اعتماد به نفس و بعضا شرف شما، پس چنانچه مورد تحقیر یک ادم متکبر قرار گرفتید در صورت توانایی حتما تحقیرش کنید و ادای آدمای با گذشت رو در نیارید. چنانچه گذشت کنید شما یک انسان بخشنده نیستید شما یا ناتوان در پاسخ دادن هستید یا تنها یک انسان تحقیرپذیر محسوب میشید. از همین چت روم از همین انجمن و از همین لحظه تو زندگی تمرین رو شروع کنید و اجازه ندید کسی وجود شما رو تحقیر کنه. دو نکته اول اینکه غرور برای هر انسانی لازمه و با تکبر فرق داره. تکبر نوعی غرور آسیب رسان به بقیست که نمونشو ممکنه جاهای مختلف من جمله انجمن و چت روم خودمون دیده باشیم. دوم اینکه حرف من این نیست که تمرکز کنید رو پاسخ دادن به بقیه، بعضیا پاسخ دادنم بلد نیستن بیشتر در برابر ادم متکبر تحقیر میشن. تازه تمرکز ادم روی عشق ورزیدن باید باشه نه تاوان پس دادن بقیه پس در قدم اول در برخورد با یک ادم متکبر اگر قادر به پاسخ دادن هستی پاسختو بده و سریعا دورش یک خط قرمزی بکش که هرگز دیگه وقت طلایی درونتو هدرش ندی. تا بتونی تمرکز کنی روی دوستانی که واقعا دوسشون داری و بهشون عشق بورزی. به قلم: مجهول سلام عالی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .