Black_wolf ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین من شبیه کوهم امّا از وسط تا خورده ام تو تصوّر می کنی چوبِ خدا را خورده ام نه! خیال بد نکن، چوب خدا اینگونه نیست من هرآنچه خورده ام از دست دنیا خورده ام ساده از من رد نشو ای سنگدل، قدری بایست من همان « فرش گران سنگم » ، فقط پا خورده ام قطره ام امّا هزاران رود جاری در من است غرق در دلشوره ام انگار دریا خورده ام دائما در حال تغییرم ، بپرس از آینه بارها از دیدن تصویر خود جا خورده ام 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین حالم را میخواهی بدانی؟ درختی را تصور کن که تبر خورد و نیفتاد نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین من اونیم که همیشه تلاش کرد حالش خوب شه و همیشه با درهای خیلی بسته مواجه شد نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 فروردین مالک ارسال شده در 10 فروردین بزرگ میشوی و میفهمی تنها چیزی که ارزش آن را دارد که حفظش کنی جنون شخصی تو است؛ احساساتی که تنها خودت آنها را میفهمی و در ژرفترین تنهاییها با تو خواهند ماند نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .