Miss nedaa ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین مث تو کی میتونه هر چی غمه از تو دلم کم کنه… آخه حسابت سواس از بقیه همه چیزت فرق داره… مث تو کی تو چشاش عشق من آخه یه دنیا حرف داره! مث من آخه کی تورو توی دنیا این همه دوست داره! مگه میشه نباشی و دیوونه نشم بدون تو بدون تو بدون تو… آخه هیشکی نمیگیره جای تو رو به جون تو به جون تو به جون تو! زور من نمیرسه به این غما کجایی تو کجایی تو کجایی تو… پر دلتنگی همه شبا نباشی تو نباشی تو نباشی تو…🌧 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 8 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: مث تو کی میتونه هر چی غمه از تو دلم کم کنه… آخه حسابت سواس از بقیه همه چیزت فرق داره… مث تو کی تو چشاش عشق من آخه یه دنیا حرف داره! مث من آخه کی تورو توی دنیا این همه دوست داره! مگه میشه نباشی و دیوونه نشم بدون تو بدون تو بدون تو… آخه هیشکی نمیگیره جای تو رو به جون تو به جون تو به جون تو! زور من نمیرسه به این غما کجایی تو کجایی تو کجایی تو… پر دلتنگی همه شبا نباشی تو نباشی تو نباشی تو…🌧 دست خوش 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .