حسین138 ارسال شده در 8 فروردین مالک ارسال شده در 8 فروردین 3 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: اقا من مرداد ماهی هستم از رو شکل هم مشخصه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 فروردین مالک ارسال شده در 8 فروردین 17 دقیقه قبل، مجهول گفته است: من رادیبهشتیم خخخخخ کف گیر اخه،؟ مهربون و روراست ولی هستی 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 فروردین مالک ارسال شده در 8 فروردین هم اکنون، حواصیل گفته است: آفتابه هم شد فال ؟ پشه مگه دلت هم بخواد البته شوخیه 1 نقل قول
مجهول ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین 3 ساعت قبل، حسین138 گفته است: مهربون و روراست ولی هستی تو اینجور میگی من راضی بشم 1 نقل قول
مجهول ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین 3 ساعت قبل، حواصیل گفته است: آفتابه هم شد فال ؟ خدایا شکرت مال ما آفتابه در نیومد سمی ترین فال چند سال اخیر بود که دیدم. 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 فروردین مالک ارسال شده در 8 فروردین 16 دقیقه قبل، مجهول گفته است: تو اینجور میگی من راضی بشم من راضی ،شما راضی ،خدا هم راضی 1 نقل قول
Mariam ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 10 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سازنده این عکس نوشته چه مشکلی با اسفندی ها داشته واقعا: ) 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین مالک ارسال شده در 9 فروردین 1 ساعت قبل، Mariam گفته است: سازنده این عکس نوشته چه مشکلی با اسفندی ها داشته واقعا: ) مهم اینه صمیمی هست نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 13 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام حسین جان خوبی ؟؟ سرد و بی احساس نیستم والاع 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین مالک ارسال شده در 9 فروردین 3 ساعت قبل، Miss nedaa گفته است: سلام حسین جان خوبی ؟؟ سرد و بی احساس نیستم والاع سلام ندا جان میدونم برا کسی بگو که نشناسه البته فکر کنم ماه تولدت یادم بود 1 نقل قول
Miss nedaa ارسال شده در 10 فروردین ارسال شده در 10 فروردین در ۱۴۰۳/۱۰/۲۰ در 12:00، حسین138 گفته است: سلام ندا جان میدونم برا کسی بگو که نشناسه البته فکر کنم ماه تولدت یادم بود 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .