poone banoo ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین یونگ میگه: رنج نباید تو را غمگین کند؛ در اینجاست ک اکثر مردم اشتباه میکنند! رنج قرار است تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد! چون انسان زمانی آگاه میشود ک زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند؛ رنج را تحمل نکن! رنج را درک کن.. این فرصتیست برای بیداری.. بیدار ک میشوی بیچارگیات تمام میشود... .... عزیز دل من بانوی مهربون و صبور رفیق عزیزتر از جانم .. به قول فاضل جان نظری "تو زیبایی و زیبایی در اینجا کم گناهی نیست .. هزاران سنگ خواهد خورد در مرداب ماه اینجا.." فکر نکنم کسی اندازهی من زیبایی روح تو رو دیده باشه... کنارتم نه فقط برای روزهایی ک خواهرانه همراهم بودی بلکه برای جایگاهی ک در قلب من داری ..خدا تو رو برای من حفظ کنه.. دوست دارم 2 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 8 فروردین ارسال شده در 8 فروردین 1 ساعت قبل، poone banoo گفته است: یونگ میگه: رنج نباید تو را غمگین کند؛ در اینجاست ک اکثر مردم اشتباه میکنند! رنج قرار است تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد! چون انسان زمانی آگاه میشود ک زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند؛ رنج را تحمل نکن! رنج را درک کن.. این فرصتیست برای بیداری.. بیدار ک میشوی بیچارگیات تمام میشود... .... عزیز دل من بانوی مهربون و صبور رفیق عزیزتر از جانم .. به قول فاضل جان نظری "تو زیبایی و زیبایی در اینجا کم گناهی نیست .. هزاران سنگ خواهد خورد در مرداب ماه اینجا.." فکر نکنم کسی اندازهی من زیبایی روح تو رو دیده باشه... کنارتم نه فقط برای روزهایی ک خواهرانه همراهم بودی بلکه برای جایگاهی ک در قلب من داری ..خدا تو رو برای من حفظ کنه.. دوست دارم سخت بود تفصیل ولی در کل خوب بود پست 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 9 فروردین مالک ارسال شده در 9 فروردین 20 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سخت بود تفصیل ولی در کل خوب بود پست 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 9 فروردین ارسال شده در 9 فروردین 6 ساعت قبل، poone banoo گفته است: خواهش نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .