رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

یونگ میگه: 

رنج نباید تو را غمگین کند؛ در اینجاست ک اکثر مردم اشتباه می‌کنند! رنج قرار است تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد! چون انسان زمانی آگاه می‌شود ک زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند؛ رنج را تحمل نکن! رنج را درک کن.. این فرصتی‌ست برای بیداری.. بیدار ک میشوی بیچارگی‌ات تمام می‌شود...

....

عزیز دل من بانوی مهربون و صبور رفیق عزیزتر از جانم .. به قول فاضل جان نظری "تو زیبایی و زیبایی در اینجا کم گناهی نیست .. هزاران سنگ خواهد خورد در مرداب ماه اینجا.." 

فکر نکنم کسی اندازه‌ی من زیبایی روح تو رو دیده باشه...

کنارتم نه فقط برای روزهایی ک خواهرانه همراهم بودی بلکه برای جایگاهی ک در قلب من داری ..خدا تو رو برای من حفظ کنه.. دوست دارم ❤️🫂 😇

ارسال شده در
1 ساعت قبل، poone banoo گفته است:

یونگ میگه: 

رنج نباید تو را غمگین کند؛ در اینجاست ک اکثر مردم اشتباه می‌کنند! رنج قرار است تو را هوشیار کند به اینکه زندگی تو نیاز به تغییر دارد! چون انسان زمانی آگاه می‌شود ک زخمی شود. رنج نباید بیچارگی را بیشتر کند؛ رنج را تحمل نکن! رنج را درک کن.. این فرصتی‌ست برای بیداری.. بیدار ک میشوی بیچارگی‌ات تمام می‌شود...

....

عزیز دل من بانوی مهربون و صبور رفیق عزیزتر از جانم .. به قول فاضل جان نظری "تو زیبایی و زیبایی در اینجا کم گناهی نیست .. هزاران سنگ خواهد خورد در مرداب ماه اینجا.." 

فکر نکنم کسی اندازه‌ی من زیبایی روح تو رو دیده باشه...

کنارتم نه فقط برای روزهایی ک خواهرانه همراهم بودی بلکه برای جایگاهی ک در قلب من داری ..خدا تو رو برای من حفظ کنه.. دوست دارم ❤️🫂 😇

سخت بود تفصیل ولی در کل خوب بود پست

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...