حمیدرضا طاهری ارسال شده در 5 فروردین ارسال شده در 5 فروردین آنقدر آه کشیدم جگرم سوخت .. بیا همه ی بال و پرم .. بال و پرم سوخت .. بیا رفتی انگشت نمای همه ی شهر شدم غرق خونابه ببین چشم ترم سوخت ... بیا دشمنان هم همه بر حال دلم می گریند همه ی زندگی ام در نظرم سوخت .. بیا بی تو درمان نشود بغض نفسگیر مدام نگه تار دل محتضرم سوخت .. بیا ساقه و ریشه و برگم نه فقط خشکیده باغبانم که تمام ثمرم سوخت .. بیا فوران میکند از هر نفسم آه مذاب سینه ی غمزده ی شعله ورم سوخت .. بیا چقدر نذر نمودم چه دخیلی بستم دین و ایمان دل در به درم سوخت .. بیا آفتابی لب بامم که افولم قطعی ست بی تو ای ماه .. ز پا تا به سرم سوخت .. بیا "حمیدرضا طاهری" تهران 1403/10/16 3 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 فروردین ارسال شده در 6 فروردین 22 ساعت قبل، حمیدرضا طاهری گفته است: آنقدر آه کشیدم جگرم سوخت .. بیا همه ی بال و پرم .. بال و پرم سوخت .. بیا رفتی انگشت نمای همه ی شهر شدم غرق خونابه ببین چشم ترم سوخت ... بیا دشمنان هم همه بر حال دلم می گریند همه ی زندگی ام در نظرم سوخت .. بیا بی تو درمان نشود بغض نفسگیر مدام نگه تار دل محتضرم سوخت .. بیا ساقه و ریشه و برگم نه فقط خشکیده باغبانم که تمام ثمرم سوخت .. بیا فوران میکند از هر نفسم آه مذاب سینه ی غمزده ی شعله ورم سوخت .. بیا چقدر نذر نمودم چه دخیلی بستم دین و ایمان دل در به درم سوخت .. بیا آفتابی لب بامم که افولم قطعی ست بی تو ای ماه .. ز پا تا به سرم سوخت .. بیا "حمیدرضا طاهری" تهران 1403/10/16 چقدر نذر نمودم چه دخیلی بستم دین و ایمان دل در به درم سوخت .. بیا عالی نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .