مجهول ارسال شده در 27 اسفند، 2024 ارسال شده در 27 اسفند، 2024 (ویرایش شده) پیشاپیشممنون ویرایش شده 27 اسفند، 2024 توسط مجهول 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 27 اسفند، 2024 ارسال شده در 27 اسفند، 2024 1 ساعت قبل، مجهول گفته است: پیشاپیشممنون سلام.. فایلتونو توو یکی از سایتا آپلود کنید.. طبق تجربهی بنده سایت uploadkon.ir خوبه. از بقیه سایتا استفاده کردم پیش اومده ک فایلم باز نشده.. بعد از آپلود سه تا آدرس میده بهتون همون گزینه کپی فایل رو بزنید.. بعد توو فروم در قسمت ارسال مطالب قسمتی ک تصویر بلندگو هست پیست کنید فایلتونو باز میکنه ..امتحانش کنید ک پلی میشه یا نه ک معمولن میشه و گزینه ارسال.. امیدوارم کامل بوده باشه تا جایی ک من متوجه شدم پست ارسالیتونو نمیتونید پاک کنید 2 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 27 اسفند، 2024 ارسال شده در 27 اسفند، 2024 3 دقیقه قبل، poone banoo گفته است: سلام.. فایلتونو توو یکی از سایتا آپلود کنید.. طبق تجربهی بنده سایت uploadkon.ir خوبه. از بقیه سایتا استفاده کردم پیش اومده ک فایلم باز نشده.. بعد از آپلود سه تا آدرس میده بهتون همون گزینه کپی فایل رو بزنید.. بعد توو فروم در قسمت ارسال مطالب قسمتی ک تصویر بلندگو هست پیست کنید فایلتونو باز میکنه ..امتحانش کنید ک پلی میشه یا نه ک معمولن میشه و گزینه ارسال.. امیدوارم کامل بوده باشه تا جایی ک من متوجه شدم پست ارسالیتونو نمیتونید پاک کنید اصلاح کنم .. سایت سه تا آدرس میده آدرس فایل، آدرس انجمن و آدرس حذف کردن فایل .. همون گزینه آدرس فایل رو کپی کنید 1 نقل قول
مجهول ارسال شده در 28 اسفند، 2024 مالک ارسال شده در 28 اسفند، 2024 5 ساعت قبل، poone banoo گفته است: اصلاح کنم .. سایت سه تا آدرس میده آدرس فایل، آدرس انجمن و آدرس حذف کردن فایل .. همون گزینه آدرس فایل رو کپی کنید سلام روزتون بخیر و به خوشی. از صبوری که در توضیح و راهنمایی بنده داشتید سپاس گزارم. توضیحاتتون کامل بود. روزتون به زیبایی 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 31 اسفند، 2024 ارسال شده در 31 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۱۰/۸ در 07:50، مجهول گفته است: سلام روزتون بخیر و به خوشی. از صبوری که در توضیح و راهنمایی بنده داشتید سپاس گزارم. توضیحاتتون کامل بود. روزتون به زیبایی نقل قول
حسین138 ارسال شده در 1 فروردین ارسال شده در 1 فروردین در ۱۴۰۳/۱۰/۸ در 00:21، مجهول گفته است: پیشاپیشممنون اافرادماز طریق نقل قول هم میشه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .