Topaz ارسال شده در 24 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، 2022 چندتا ترفند کاربردی که هر خانومی باید بلد باشه برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد. برای از بین بردن بوی پیاز از کارد، باید با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین میرود. اگر برنج را آبکش میکنید، وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است. اگر داخل ظرف نان یک شاخه کرفس بگذارید، نان تازه میماند! برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید! اگر میخواهید برنج شما رنگ گل یاس بگیرد و سفید شود موقع جوشیدن یک قاشق آبلیمو درون آب بریزید! برای آنکه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود، موقع پخت، چند تکه نان به داخل آن بیندازید. اگر در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید، به مرغ طعم بهتری داده میشود و باعث میشود بوی مرغ به شدت کاهش یابد. با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید و پوست خارجی آن نمیشکند! سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند! برای تازه ماندن کرفس در یخچال آنها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربستهای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند. با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورشت، خورشت شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد و دست به هم میدهد! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .