رفتن به مطلب

چندتا ترفند کاربردی که هر خانومی باید بلد باشه


Topaz

ارسال های توصیه شده

🔴 چندتا ترفند کاربردی که هر خانومی باید بلد باشه👌

🔻برای آنکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر کف کند، قدری نمک به آن اضافه کنید. سپس هم بزنید خیلی زودتر از موقع لازم کف خواهد کرد.
🔻برای از بین بردن بوی پیاز از کارد، باید با کارد هویج را حلقه حلقه ببرید. با این کار بوی پیاز از بین میرود.
🔻 اگر برنج را آبکش میکنید، وقتی می خواهید برنج را آبکش کنید یک لیوان از آب آن را بردارید و با یکی دو قاشق ماست مخلوط کنید. این آب برنج در صورتی که شور نباشد برای بچه ها خیلی مفید است.
🔻اگر داخل ظرف نان یک شاخه کرفس بگذارید، نان تازه میماند!
🔻برای اینکه رب شما قرمز شود آب گوجه را داخل ظرف استیل بجوشانید!
🔻اگر میخواهید برنج شما رنگ گل یاس بگیرد و سفید شود موقع جوشیدن یک قاشق آبلیمو درون آب بریزید!
🔻برای آنکه آبگوشت شما غلیظ تر و پرمایه تر شود، موقع پخت، چند تکه نان به داخل آن بیندازید.
🔻اگر در زمان پخت مرغ، پیاز را رنده کرده و تفاله های هویج به آن اضافه کنید، به مرغ طعم بهتری داده میشود و باعث میشود بوی مرغ به شدت کاهش ‌یابد.
🔻با اضافه نمودن مقداری نمک به آب، به سریع تر آب پز شدن تخم مرغ ها کمک کنید و پوست خارجی آن نمیشکند!
🔻سیب زمینی آبپز شده را بیش از یکی دو روز نگه ندارید! زیرا در آن نوعی میکروب خطرناک شروع به رشد می کند!
🔻برای تازه ماندن کرفس در یخچال آن‌ها را ابتدا درون پارچه نخی پیچیده سپس درون ظرف دربسته‌ای قرار دهید با این کار کرفس مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
🔻با اضافه کردن یک قاشق سبوس برنج به خورشت، خورشت شما لعاب دار شده و دیگر حالت شل ندارد و دست به هم میدهد!

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...