مجهول ارسال شده در 20 اسفند، 2024 ارسال شده در 20 اسفند، 2024 (ویرایش شده) به نام ایزد منان کیه که این متن پر دغدغه اما طولانی رو بخونه؟ من سال هاست در چت روم میهن هستم، پس من و خیلی های دیگه اینجا زندگی کردیم و اگر نبود فرصت ثبت یکسری از دغدغه ها، کمتر وارد فروم میشدم. هرگز نمیتونی جای یک انسان زنده ای که پشت کیبورد میشینه و همون لحظه پاسختو میده رو با دوستاتی پر کنی که ممکنه ۱۰ ساعت بعد حرفاتو بخونند و پاسخ یک طرفه بدن. کاری که شاید برای خیلی ها که طاقت صحبت دو طرفه رو ندارن راحت تر باشه. ما تو چت میهن دوستان زیادی داشتیم و خیلی هاشون رو با علت های متفاوت از دست دادیم. ماهایی که چندین ساله اینجاییم پا رو فراتر از یک گپ ساده گذاشتیم. عده ای رفتن تو اتاق قدیمی روابط به شدت صمیمانه ای برقرار کردن که منتهی به ارتباطات عمیق و دوستانه ای هم شد. عده ای من جمله من تو اتاق بازی خسته از گپ های تکراری و احوال پرسی های مکرر و کسل کننده شروع به بازی کردیم و چندین و چند سال سرگرم بازی های مختلف و شوخی هایی بودیم که به تبعیت از بازی ایجاد میشد. امروز شاید فرصت این باشه پیش خودمون فکر کنیم که چرا ما در چت روم میهن فکرنمیکنیم؟ چرا اندیشیدن و خردورزی در کنار این گپ های دوستانه و بازی های مختلف و مشاعره هیچ جایگاهی در چت روم میهن نداره؟ واقعا چرا؟ ما اتاق بازی داریم اتاق های دو نفره و خصوصی داریم و برای تقویت حس اتاق شعر هم داریم و اتاق هایی برای گپ های همیشه تکراری موحوده ولی هیچ اتاقی برای کسانی که دوست دارن آزاد بیاندیشن وجود نداره. آیا ما مخالف اندیشیدنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ امکان ویژه ای برای بحث های علمی وجود نداره... به نظر میرسه خیلی ها تحمل شنیدن حرفای مخالفی که در یک مناظره یا مباحثه ایجاد میشه رو ندارن ولی انسان در تصادف با حرفای مخالف هست که به رشد و تعالی فکری میرسه و میتونه یک قدم جلوتر از انسانی دیروزش باشه. امروز این فرصت برای اندیشیدن فقط به خواست من ایجاد نمیشه و خواست همه شما و اراده ادمین چت روم رو میطلبه. کسانی که زیبایی بهتر دیگران رو میطلبن و دعاشون همیشه زیباتر زندگی کردن دیگرانه امروز این حرف منو بهتر متوجه ان... فقط قیافه و وضع زندگی نیست که یک انسان زیبا میکنه... تفکر و اندیشیدن یکی از زیباترین ویژگی های یک انسان زیباست پس چرا نباید براش قدمی برداریم؟ بسیار سپاس ویرایش شده 20 اسفند، 2024 توسط مجهول 2 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 21 اسفند، 2024 ارسال شده در 21 اسفند، 2024 7 ساعت قبل، مجهول گفته است: به نام ایزد منان کیه که این متن پر دغدغه اما طولانی رو بخونه؟ من سال هاست در چت روم میهن هستم، پس من و خیلی های دیگه اینجا زندگی کردیم و اگر نبود فرصت ثبت یکسری از دغدغه ها، کمتر وارد فروم میشدم. هرگز نمیتونی جای یک انسان زنده ای که پشت کیبورد میشینه و همون لحظه پاسختو میده رو با دوستاتی پر کنی که ممکنه ۱۰ ساعت بعد حرفاتو بخونند و پاسخ یک طرفه بدن. کاری که شاید برای خیلی ها که طاقت صحبت دو طرفه رو ندارن راحت تر باشه. ما تو چت میهن دوستان زیادی داشتیم و خیلی هاشون رو با علت های متفاوت از دست دادیم. ماهایی که چندین ساله اینجاییم پا رو فراتر از یک گپ ساده گذاشتیم. عده ای رفتن تو اتاق قدیمی روابط به شدت صمیمانه ای برقرار کردن که منتهی به ارتباطات عمیق و دوستانه ای هم شد. عده ای من جمله من تو اتاق بازی خسته از گپ های تکراری و احوال پرسی های مکرر و کسل کننده شروع به بازی کردیم و چندین و چند سال سرگرم بازی های مختلف و شوخی هایی بودیم که به تبعیت از بازی ایجاد میشد. امروز شاید فرصت این باشه پیش خودمون فکر کنیم که چرا ما در چت روم میهن فکرنمیکنیم؟ چرا اندیشیدن و خردورزی در کنار این گپ های دوستانه و بازی های مختلف و مشاعره هیچ جایگاهی در چت روم میهن نداره؟ واقعا چرا؟ ما اتاق بازی داریم اتاق های دو نفره و خصوصی داریم و برای تقویت حس اتاق شعر هم داریم و اتاق هایی برای گپ های همیشه تکراری موحوده ولی هیچ اتاقی برای کسانی که دوست دارن آزاد بیاندیشن وجود نداره. آیا ما مخالف اندیشیدنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ هیچ امکان ویژه ای برای بحث های علمی وجود نداره... به نظر میرسه خیلی ها تحمل شنیدن حرفای مخالفی که در یک مناظره یا مباحثه ایجاد میشه رو ندارن ولی انسان در تصادف با حرفای مخالف هست که به رشد و تعالی فکری میرسه و میتونه یک قدم جلوتر از انسانی دیروزش باشه. امروز این فرصت برای اندیشیدن فقط به خواست من ایجاد نمیشه و خواست همه شما و اراده ادمین چت روم رو میطلبه. کسانی که زیبایی بهتر دیگران رو میطلبن و دعاشون همیشه زیباتر زندگی کردن دیگرانه امروز این حرف منو بهتر متوجه ان... فقط قیافه و وضع زندگی نیست که یک انسان زیبا میکنه... تفکر و اندیشیدن یکی از زیباترین ویژگی های یک انسان زیباست پس چرا نباید براش قدمی برداریم؟ بسیار سپاس سلام متنی که گذاشتید بسیار عالی و شایسته خوندن بود اینجا جبهه ها زیاد و هستو تفکرات بی شمار از همه نوع قشری داریم بعید میدونم بشه ی بحث خوب رو باز کرد ،هدایت کرد و به نتیجه رسیندش 2 نقل قول
مجهول ارسال شده در 21 اسفند، 2024 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2024 10 ساعت قبل، حسین138 گفته است: سلام متنی که گذاشتید بسیار عالی و شایسته خوندن بود اینجا جبهه ها زیاد و هستو تفکرات بی شمار از همه نوع قشری داریم بعید میدونم بشه ی بحث خوب رو باز کرد ،هدایت کرد و به نتیجه رسیندش سلام با مدیریت درست و حساب شده ای که حداقل بنده سراغ دارم میشه پیش برد مطمئن باشید. تازه در یطن کار هست که پختگی حاصل میشه نه بیرون از کار. 1 1 نقل قول
مجهول ارسال شده در 21 اسفند، 2024 مالک ارسال شده در 21 اسفند، 2024 هم اکنون، مجهول گفته است: سلام با مدیریت درست و حساب شده ای که حداقل بنده سراغ دارم میشه پیش برد مطمئن باشید. تازه در یطن کار هست که پختگی حاصل میشه نه بیرون از کار. ممنون که مورد توجه شما بود 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 25 اسفند، 2024 ارسال شده در 25 اسفند، 2024 در ۱۴۰۳/۱۰/۱ در 18:09، مجهول گفته است: سلام با مدیریت درست و حساب شده ای که حداقل بنده سراغ دارم میشه پیش برد مطمئن باشید. تازه در یطن کار هست که پختگی حاصل میشه نه بیرون از کار. سلام یا علی بگو بنده هم تا جای که سوادم یاری کنه همراهی می کنم 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .