poone banoo ارسال شده در 23 بهمن ارسال شده در 23 بهمن فرشتهی بی بالِ من! حتی اگه یه روزی من بدترین آدم دنیا شدم ترکم نکن و کنارم بمون که تو امیدواری قلب من برای رسیدن به روزای خوبی ... Black with 🩵 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 24 بهمن ارسال شده در 24 بهمن چند روزه درست ندیدمت..تو فکرم باهات حرف زدم و برات نوشتم...یه عنوان خیلی پر رنگ صحبتهام ...روتین قدیمی بود روتین من این بود همیشه، وقتی دوستی ،فامیلی کسی ازم یه قدم دور میشد،بی توجه میشد ،،کامل ازش دور میشدم...حضور فیزیکی داشتم و حتی هنوز دوستش داشتم ولی تو ذهنم آدم امن و دوستم نبودن ...روشون حساب نمیکردم...آماده میشدم برای همیشه نداشتن و نبودن... حتی کنارشون حس تنهایی کردم... اما با تو این روتین تغییر کرد رفیق جانم...باشی نباشی،دور باشی یا نزدیک ،به قلب من نزدیکی و دلی ازت دور نمیشم...🩵 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 24 بهمن ارسال شده در 24 بهمن 7 ساعت قبل، poone banoo گفته است: فرشتهی بی بالِ من! حتی اگه یه روزی من بدترین آدم دنیا شدم ترکم نکن و کنارم بمون که تو امیدواری قلب من برای رسیدن به روزای خوبی ... Black with 🩵 🩵 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 24 بهمن مالک ارسال شده در 24 بهمن 28 دقیقه قبل، Black white گفته است: 🩵 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 24 بهمن مالک ارسال شده در 24 بهمن (ویرایش شده) 38 دقیقه قبل، Black white گفته است: چند روزه درست ندیدمت..تو فکرم باهات حرف زدم و برات نوشتم...یه عنوان خیلی پر رنگ صحبتهام ...روتین قدیمی بود روتین من این بود همیشه، وقتی دوستی ،فامیلی کسی ازم یه قدم دور میشد،بی توجه میشد ،،کامل ازش دور میشدم...حضور فیزیکی داشتم و حتی هنوز دوستش داشتم ولی تو ذهنم آدم امن و دوستم نبودن ...روشون حساب نمیکردم...آماده میشدم برای همیشه نداشتن و نبودن... حتی کنارشون حس تنهایی کردم... اما با تو این روتین تغییر کرد رفیق جانم...باشی نباشی،دور باشی یا نزدیک ،به قلب من نزدیکی و دلی ازت دور نمیشم...🩵 ی روزی وقتی ک بارون میومد بریم دوتایی قدم بزنیم، چیپس بخوریم بریم توو کوچه خلوتا کسی ما رو نبینه توو چالههای آب بپریم بلند بلند بخندیم زنگ خونه ها رو بزنیم فرار کنیم... ویرایش شده 24 بهمن توسط poone banoo 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 24 بهمن مالک ارسال شده در 24 بهمن 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: اقا بحث شد خانوادگی 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 24 بهمن ارسال شده در 24 بهمن 12 ساعت قبل، poone banoo گفته است: ی روزی وقتی ک بارون میومد بریم دوتایی قدم بزنیم، چیپس بخوریم بریم توو کوچه خلوتا کسی ما رو نبینه توو چالههای آب بپریم بلند بلند بخندیم زنگ خونه ها رو بزنیم فرار کنیم... موافقم،،بخصوص زنگ خونه ها نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .