Black_wolf ارسال شده در 17 بهمن ارسال شده در 17 بهمن من از آن آدمهایی نیستم؛ که از دوست داشتن پا پس بکشم، اما نمیگذارم دوست داشتن، دوباره و دوباره به من آسیبی بزند. ممکن است تو را سالها در سکوت و دوری دوست بدارم اما دیگر هرگز به سمتت قدمی برندارم 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 19 بهمن ارسال شده در 19 بهمن در ۱۴۰۳/۸/۲۸ در 00:34، Black_wolf گفته است: من از آن آدمهایی نیستم؛ که از دوست داشتن پا پس بکشم، اما نمیگذارم دوست داشتن، دوباره و دوباره به من آسیبی بزند. ممکن است تو را سالها در سکوت و دوری دوست بدارم اما دیگر هرگز به سمتت قدمی برندارم شعر میگه دوستم بدار شاید فردایی نباشد 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 19 بهمن مالک ارسال شده در 19 بهمن 57 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: شعر میگه دوستم بدار شاید فردایی نباشد دقیقا اما افسوس ... 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 19 بهمن ارسال شده در 19 بهمن ۱ ساعت قبل، Black_wolf گفته است: دقیقا اما افسوس ... خدا کریمه 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 19 بهمن مالک ارسال شده در 19 بهمن 7 ساعت قبل، حسین138 گفته است: خدا کریمه توکل بخداا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .