Black_wolf ارسال شده در 15 بهمن ارسال شده در 15 بهمن سلام همیشه تو این مدت هر وقت یکی تو پروفایلش و اکانتش می نوشت خداحافظ و یه بای میداد ، وقتی این پیامشو میخوندم تو دل خودم میگفتم کاش واقعا از دنیای مجازی رفته باشه. ولی اکثرا میدیدم بعد ارز مدتی با اسم خودش، یا یه اکانت دیگه یا یه روم دیگه بالاخره دوباره میاد و هست. و تو دل خودم هر بار که این تکرار واقعه رو میدیدم از یه طرف میگفتم خوش اومدی رفیق توی شراکت تنهایی هامون و از یه طرف میگفتم کاش این قدر تنها نبودی که واسه پر کردنش اینجا باشی. اینجا دنیاییه اون جور که خوشمون میاد متصور بشیم یا دیگران رو تصور کنیم همیشه این سوال رو پرسیدم که اگه کسی بگه خداحافظ ایا واقعا با یه دکمه خروج همه چی تمومه ؟ الان بعد از مدت ها میگم حتی با یه دکمه خروج و هرگز یک ثانیه پا نزاشتن توی این دنیا، هرگز دوستان مجازی من از قلبم بیرون نمیرند . ممنونم لحظاتی گذاشتید باهاتون بخندم ، باهاتون عاشقی کنم، باهاتون عصبانی بشم، با هاتون نوسان کنم. ممنونم اما ای کاش همه وقتی خداحافظی میکنیم دیگه هرگز برنگردیم امیدوارم روزی این اتفاق برای تک تکمون بیفته امین 1 1 نقل قول
دالامپر ارسال شده در 17 بهمن ارسال شده در 17 بهمن امیدوارم همیشه و تو همه حال علیالخصوص زندگی واقعیتون پیروز باشید 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 17 بهمن مالک ارسال شده در 17 بهمن 13 ساعت قبل، دالامپر گفته است: امیدوارم همیشه و تو همه حال علیالخصوص زندگی واقعیتون پیروز باشید ممنون همچنین شما نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .