numb ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی بازهم باغچه از غنچه ی پژمرده پر است شهر، از مردم دلتنگ و دل آزرده پر است گر زمین خوردم و برخاستم ای دوست! چه غم خاک این میکده از مست زمین خورده پر است گیرم از قصه ی این غصه هم آگاه شدم زندگی روز و شبش از غم نشمرده پر است بی سبب نیست که یادآور تنهایی ها است آه از آیینه که از خاطر افسرده پر است عشق حق داشت اگر تور نیانداخت به آب برکه ی بخت من از ماهی دلمرده پر است 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی 3 ساعت قبل، numb گفته است: بازهم باغچه از غنچه ی پژمرده پر است شهر، از مردم دلتنگ و دل آزرده پر است گر زمین خوردم و برخاستم ای دوست! چه غم خاک این میکده از مست زمین خورده پر است گیرم از قصه ی این غصه هم آگاه شدم زندگی روز و شبش از غم نشمرده پر است بی سبب نیست که یادآور تنهایی ها است آه از آیینه که از خاطر افسرده پر است عشق حق داشت اگر تور نیانداخت به آب برکه ی بخت من از ماهی دلمرده پر است عالی 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی 4 ساعت قبل، numb گفته است: بازهم باغچه از غنچه ی پژمرده پر است شهر، از مردم دلتنگ و دل آزرده پر است گر زمین خوردم و برخاستم ای دوست! چه غم خاک این میکده از مست زمین خورده پر است گیرم از قصه ی این غصه هم آگاه شدم زندگی روز و شبش از غم نشمرده پر است بی سبب نیست که یادآور تنهایی ها است آه از آیینه که از خاطر افسرده پر است عشق حق داشت اگر تور نیانداخت به آب برکه ی بخت من از ماهی دلمرده پر است قشنگه 1 نقل قول
numb ارسال شده در 29 دی مالک ارسال شده در 29 دی 16 ساعت قبل، حسین138 گفته است: عالی ممنون از توجهتون🪻 نقل قول
numb ارسال شده در 29 دی مالک ارسال شده در 29 دی 15 ساعت قبل، Black white گفته است: قشنگه ممنونم🪻 دیدتون قشنگه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .