Black_wolf ارسال شده در 27 دی ارسال شده در 27 دی دلتنگتونم چهره های هستن که بدون خدا حافظی رفتن صدایشان رفت تصویرشان رفت اما خاطراتشان قصد رفتن ندارند... روحتان شاد عزیزان آسمانی من یکشنبه اتان بخیر غم های بی پایان من پدرم _مادرم_خواهرعزیزم 2 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 دی ارسال شده در 27 دی 13 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: دلتنگتونم چهره های هستن که بدون خدا حافظی رفتن صدایشان رفت تصویرشان رفت اما خاطراتشان قصد رفتن ندارند... روحتان شاد عزیزان آسمانی من یکشنبه اتان بخیر غم های بی پایان من پدرم _مادرم_خواهرعزیزم روح همه رفتگان قرین رحمت وسیع ترین و سنگین ترین حس دنیا ضربان قلب مثل پرنده در قفس و سنگینیش وی قلب به اندازه بار تمام دنیا 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 27 دی ارسال شده در 27 دی 2 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: دلتنگتونم چهره های هستن که بدون خدا حافظی رفتن صدایشان رفت تصویرشان رفت اما خاطراتشان قصد رفتن ندارند... روحتان شاد عزیزان آسمانی من یکشنبه اتان بخیر غم های بی پایان من پدرم _مادرم_خواهرعزیزم خدا روحشان را شاد کند خدا بهت صبر بده 3 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 دی مالک ارسال شده در 28 دی 18 ساعت قبل، Topaz گفته است: روح همه رفتگان قرین رحمت وسیع ترین و سنگین ترین حس دنیا ضربان قلب مثل پرنده در قفس و سنگینیش وی قلب به اندازه بار تمام دنیا ممنون از لطف و محبت شما امین 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 دی مالک ارسال شده در 28 دی 16 ساعت قبل، poone banoo گفته است: روحشون شاد و در آرامش تشکر روح همه رفتگان شماهم شاد و در ارامش ابدی 3 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 دی مالک ارسال شده در 28 دی 16 ساعت قبل، حسین138 گفته است: خدا روحشان را شاد کند خدا بهت صبر بده خیلی ممنون داداش خدا روح رفتگان شما رو هم شاد کنه ب همه ماها صبر بده ان شالله امین 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .