Black_wolf ارسال شده در 27 دی ارسال شده در 27 دی . دلم می خواد ازم پرسيده بشه روزم چجوری گذشت يا به چيزی نياز دارم... دلم بوسه های رو پيشونی می خواد. دلم میخواد پشت دستم تو چراغ قرمز بوسيده شه. دلم می خواد ازم بپرسه حال روحيم چطوره. دلم می خواد هرجايی می ريم دست همو بگيريم. دلم كارهای رمانتيک می خواد دلم میخواد زمان هايی كه حواسم نيست موهامو از رو صورتم بده كنار. دلم نگاه هايی رو می خواد كه تهش به لبخند ختم می شه. دلم دراز کشیدن روی چمنای نم دار و شمردن ستاره ها باهاشو می خواد، دلم پياده روی های يهويی می خواد. دلم میخواد بهم اطمينان بده هميشه می مونه 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 27 دی ارسال شده در 27 دی (ویرایش شده) 27 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: . دلم می خواد ازم پرسيده بشه روزم چجوری گذشت يا به چيزی نياز دارم... دلم بوسه های رو پيشونی می خواد. دلم میخواد پشت دستم تو چراغ قرمز بوسيده شه. دلم می خواد ازم بپرسه حال روحيم چطوره. دلم می خواد هرجايی می ريم دست همو بگيريم. دلم كارهای رمانتيک می خواد دلم میخواد زمان هايی كه حواسم نيست موهامو از رو صورتم بده كنار. دلم نگاه هايی رو می خواد كه تهش به لبخند ختم می شه. دلم دراز کشیدن روی چمنای نم دار و شمردن ستاره ها باهاشو می خواد، دلم پياده روی های يهويی می خواد. دلم میخواد بهم اطمينان بده هميشه می مونه یعنی آقایون اینطوری نیست این همه حس زیبا من دلم شب می خواد یه پنجره رو به حیات،حوض و یک دنیا تنهایی ویرایش شده 27 دی توسط Topaz 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی 17 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: . دلم می خواد ازم پرسيده بشه روزم چجوری گذشت يا به چيزی نياز دارم... دلم بوسه های رو پيشونی می خواد. دلم میخواد پشت دستم تو چراغ قرمز بوسيده شه. دلم می خواد ازم بپرسه حال روحيم چطوره. دلم می خواد هرجايی می ريم دست همو بگيريم. دلم كارهای رمانتيک می خواد دلم میخواد زمان هايی كه حواسم نيست موهامو از رو صورتم بده كنار. دلم نگاه هايی رو می خواد كه تهش به لبخند ختم می شه. دلم دراز کشیدن روی چمنای نم دار و شمردن ستاره ها باهاشو می خواد، دلم پياده روی های يهويی می خواد. دلم میخواد بهم اطمينان بده هميشه می مونه منم دلم پول میخواد فقط 1 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 دی مالک ارسال شده در 28 دی 1 ساعت قبل، حسین138 گفته است: منم دلم پول میخواد فقط ان شالله خدا بهتون بده و خوشبخت زندگی کنید در کنار پول هاتون 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 28 دی مالک ارسال شده در 28 دی 18 ساعت قبل، Topaz گفته است: یعنی آقایون اینطوری نیست این همه حس زیبا من دلم شب می خواد یه پنجره رو به حیات،حوض و یک دنیا تنهایی در مورد اقایون من نظری ندارم کلا موافقم تنهایی و عشقه 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی 4 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: ان شالله خدا بهتون بده و خوشبخت زندگی کنید در کنار پول هاتون 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی 10 ساعت قبل، حسین138 گفته است: منم دلم پول میخواد فقط انشالله قسمتتون بشه نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی 8 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: در مورد اقایون من نظری ندارم کلا موافقم تنهایی و عشقه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .