Black white ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی (ویرایش شده) گاه دلم میگیرد…. گاه زندگی سخت میشود... گاه تنها،تنهایی آرامش می اورد... گاه گذشته اذیتم میکند… گاه افکارم دیوانه ام میکند... گاه آنچه نیامده آزرده ام میکند... این `گاه ها`… گهگاه تمام روز و شب من میشوند.. آنوقت بغض گلویم را میگیرد ... اینجاست که میشه گفت... کی اذیتت میکنه؟ میگم...انتظارات خودم ویرایش شده 26 دی توسط Black white 5 نقل قول
Topaz ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی 39 دقیقه قبل، Black white گفته است: گاه دلم میگیرد…. گاه زندگی سخت میشود... گاه تنها،تنهایی آرامش می اورد... گاه گذشته اذیتم میکند… گاه افکارم دیوانه ام میکند... گاه آنچه نیامده آزرده ام میکند... این `گاه ها`… گهگاه تمام روز و شب من میشوند.. آنوقت بغض گلویم را میگیرد ... اینجاست که میشه گفت... کی اذیتت میکنه؟ میگم...انتظارات خودم 2 نقل قول
numb ارسال شده در 28 دی ارسال شده در 28 دی در ۱۴۰۳/۸/۶ در 01:00، Black white گفته است: گاه دلم میگیرد…. گاه زندگی سخت میشود... گاه تنها،تنهایی آرامش می اورد... گاه گذشته اذیتم میکند… گاه افکارم دیوانه ام میکند... گاه آنچه نیامده آزرده ام میکند... این `گاه ها`… گهگاه تمام روز و شب من میشوند.. آنوقت بغض گلویم را میگیرد ... اینجاست که میشه گفت... کی اذیتت میکنه؟ میگم...انتظارات خودم توصیف درگیری های این روزهامون 2 نقل قول
Black white ارسال شده در 28 دی مالک ارسال شده در 28 دی 5 ساعت قبل، numb گفته است: توصیف درگیری های این روزهامون بله عزیزم،متاسفانه ... 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .