Black_wolf ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی واقعیت اینه من انقدر درگیر پیشرفت و اتفاقات خوب زندگی خودمم که وقت نمیکنم به حرف هایی که پشت سرم میزنی فکر کنم، انقدر تو دنیای واقعی شأن و شخصیت و حال خوبم برام مهمه که حاضر نیستم دوباره باهات همکلام بشم! پس اگه از زندگیم حذف شدی بدون آدم لایقی نبودی. 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی 2 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: واقعیت اینه من انقدر درگیر پیشرفت و اتفاقات خوب زندگی خودمم که وقت نمیکنم به حرف هایی که پشت سرم میزنی فکر کنم، انقدر تو دنیای واقعی شأن و شخصیت و حال خوبم برام مهمه که حاضر نیستم دوباره باهات همکلام بشم! پس اگه از زندگیم حذف شدی بدون آدم لایقی نبودی. این یعنی بلوغ 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی 3 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: واقعیت اینه من انقدر درگیر پیشرفت و اتفاقات خوب زندگی خودمم که وقت نمیکنم به حرف هایی که پشت سرم میزنی فکر کنم، انقدر تو دنیای واقعی شأن و شخصیت و حال خوبم برام مهمه که حاضر نیستم دوباره باهات همکلام بشم! پس اگه از زندگیم حذف شدی بدون آدم لایقی نبودی. همین راه رو برو تازه افتادی تو جاده اصلی 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 26 دی مالک ارسال شده در 26 دی 1 ساعت قبل، Topaz گفته است: این یعنی بلوغ اهووم 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 26 دی مالک ارسال شده در 26 دی 50 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: همین راه رو برو تازه افتادی تو جاده اصلی اره بخدا حس خیلی خوب و حال ادم عالیه 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 دی ارسال شده در 26 دی 38 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: اره بخدا حس خیلی خوب و حال ادم عالیه حال دلت خوش بی غصه❤ 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 26 دی مالک ارسال شده در 26 دی 2 ساعت قبل، حسین138 گفته است: حال دلت خوش بی غصه❤ ممنون همچنین 1 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .