Black_wolf ارسال شده در 22 دی ارسال شده در 22 دی 1: یه کتاب با وایب پاییز بخون 2: یه پیک نیک پاییزی برای اخر هفته ها توی برنامت قرار بده 3: یه لیست از پادکست های مفید توسعه ی فردی بنویس و هر روز به یکیشون گوش بده 4: یه کیک سیب دارچین برای خودت درست کنن 5: شکلات داغ درست کن و برای درسات برنامه ریزی کن 6: سریال دختران گیلمور که وایب پاییز رو داره ببین 7: در هفته، گاهی تایم بزار و کوکی های خوشمزه با یوتیوب درست کن 8: پوسترهایی با وایب پاییز از پینترست دانلود کن و برای دیوارهای اتاقت استفاده کن 9: پیاده روی پاییزی داشته باش 10: آموزش ببین و برنامه ریزی رو یاد بگیر تا بتونی همه ی موارد بالا رو با برنامه پیش ببری 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 22 دی ارسال شده در 22 دی 45 دقیقه قبل، Black_wolf گفته است: 1: یه کتاب با وایب پاییز بخون 2: یه پیک نیک پاییزی برای اخر هفته ها توی برنامت قرار بده 3: یه لیست از پادکست های مفید توسعه ی فردی بنویس و هر روز به یکیشون گوش بده 4: یه کیک سیب دارچین برای خودت درست کنن 5: شکلات داغ درست کن و برای درسات برنامه ریزی کن 6: سریال دختران گیلمور که وایب پاییز رو داره ببین 7: در هفته، گاهی تایم بزار و کوکی های خوشمزه با یوتیوب درست کن 8: پوسترهایی با وایب پاییز از پینترست دانلود کن و برای دیوارهای اتاقت استفاده کن 9: پیاده روی پاییزی داشته باش 10: آموزش ببین و برنامه ریزی رو یاد بگیر تا بتونی همه ی موارد بالا رو با برنامه پیش ببری پاییز و زمستان از نظر من بهترین فصل ها هستن 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 23 دی ارسال شده در 23 دی 7 ساعت قبل، Topaz گفته است: پاییز و زمستان از نظر من بهترین فصل ها هستن تولدت هم مبارک❤❤❤ 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 23 دی ارسال شده در 23 دی 10 ساعت قبل، حسین138 گفته است: تولدت هم مبارک❤❤❤ ممنون نیک فرجام باشین و سلامت تعجب کردم یادتون بوده 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 دی ارسال شده در 24 دی 12 ساعت قبل، Topaz گفته است: ممنون نیک فرجام باشین و سلامت تعجب کردم یادتون بوده سلام نه یادم بود حافظه خوب کار میکنه 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 24 دی ارسال شده در 24 دی 21 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: سلام نه یادم بود حافظه خوب کار میکنه متاسفانه حافظه من افتضاحه 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 24 دی ارسال شده در 24 دی 2 دقیقه قبل، Topaz گفته است: متاسفانه حافظه من افتضاحه واقعا ... تو کار با مشکل رو برو نمیشی؟ 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 24 دی مالک ارسال شده در 24 دی در ۱۴۰۳/۸/۱ در 22:15، Topaz گفته است: پاییز و زمستان از نظر من بهترین فصل ها هستن دقیقاا 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 24 دی ارسال شده در 24 دی 17 ساعت قبل، حسین138 گفته است: واقعا ... تو کار با مشکل رو برو نمیشی؟ حافظه حفظ تاریخ فقط نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .