Black_wolf ارسال شده در 20 دی ارسال شده در 20 دی من واقعا دیگه از گوشی؛ از توییتر؛ از اینستا؛ از خوابیدن؛ از ادمای دورم؛ از فامیل؛ از ایرپادم؛ از فکر کردن؛ از فیلم دیدن؛ از شب بیداری؛ از استرس؛ از بغض؛ از گریه؛ از غم؛ از کلافگی؛ از عصبی بودن؛ از اورتینک خسته شدم، ولی واقعا باز هم دارم ادامه میدم، انگار همون یه چیزی تو ته ته تاریکا بهم میگه باور کن درست میشه...! 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 22 دی ارسال شده در 22 دی در ۱۴۰۳/۷/۲۹ در 23:59، Black_wolf گفته است: من واقعا دیگه از گوشی؛ از توییتر؛ از اینستا؛ از خوابیدن؛ از ادمای دورم؛ از فامیل؛ از ایرپادم؛ از فکر کردن؛ از فیلم دیدن؛ از شب بیداری؛ از استرس؛ از بغض؛ از گریه؛ از غم؛ از کلافگی؛ از عصبی بودن؛ از اورتینک خسته شدم، ولی واقعا باز هم دارم ادامه میدم، انگار همون یه چیزی تو ته ته تاریکا بهم میگه باور کن درست میشه...! باور کن درست میشه 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 22 دی مالک ارسال شده در 22 دی 10 ساعت قبل، Topaz گفته است: باور کن درست میشه توکل بخدا ان شالله ک ئرست بشه 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .