Black_wolf ارسال شده در 19 دی ارسال شده در 19 دی سی سال به بالاها میشه یه لحظه بیان اینجا؟ زندگیتون چطوره؟ با آرزوهای برباد رفته چی میکنین ؟ شمام گاها احساس پشیمونی خاصی نسبت ب گذشته تون دارین؟ شمام مثل من یهو به فکر فرو میرین و به خودتون میاین میبینین یه ساعته دارین فکر و خیال میکنین؟ هیچ مدله قرار نبود سی سالگیتون اینجوری باشه 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 19 دی ارسال شده در 19 دی 1 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: سی سال به بالاها میشه یه لحظه بیان اینجا؟ زندگیتون چطوره؟ با آرزوهای برباد رفته چی میکنین ؟ شمام گاها احساس پشیمونی خاصی نسبت ب گذشته تون دارین؟ شمام مثل من یهو به فکر فرو میرین و به خودتون میاین میبینین یه ساعته دارین فکر و خیال میکنین؟ هیچ مدله قرار نبود سی سالگیتون اینجوری باشه من امدم ولی زیر سی هستم 1 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 20 دی ارسال شده در 20 دی 23 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: سی سال به بالاها میشه یه لحظه بیان اینجا؟ زندگیتون چطوره؟ با آرزوهای برباد رفته چی میکنین ؟ شمام گاها احساس پشیمونی خاصی نسبت ب گذشته تون دارین؟ شمام مثل من یهو به فکر فرو میرین و به خودتون میاین میبینین یه ساعته دارین فکر و خیال میکنین؟ هیچ مدله قرار نبود سی سالگیتون اینجوری باشه زندگی یعنی بگذار و بگذر تو هر مرحله باشی آرزوی برباد رفته هست میشه از همین الان تلاش کرد. خطرناکترین حس تو این دوره نا امیدی و رخوت 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 20 دی مالک ارسال شده در 20 دی در ۱۴۰۳/۷/۲۸ در 19:42، حسین138 گفته است: من امدم ولی زیر سی هستم خوش امدی سلامت باشی 1 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 20 دی مالک ارسال شده در 20 دی 3 ساعت قبل، Topaz گفته است: زندگی یعنی بگذار و بگذر تو هر مرحله باشی آرزوی برباد رفته هست میشه از همین الان تلاش کرد. خطرناکترین حس تو این دوره نا امیدی و رخوت عالی 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .