Black_wolf ارسال شده در 19 دی ارسال شده در 19 دی دم به دم تنگ كنم دايرۀ خلوت خويش تا بدانجا كه دهم دل به دل صحبت خويش دوری و دوستی و حرف كم و رنجش كم با چنين شيوه توان داشت نگه عزت خويش پای بوسی شده سرلوحۀ بزم آرایی آه از اینگونه زبون ساختن همت خویش من از این قاعده بیرونم و زین مایه تهی به جهانی ندهم سابقۀ حرمت خویش زود رنجيدن اگر جرم من ساده دل است جمع ياران ، ابدی باد و مرا عزلت خويش جرعه ای آب و لبی نان چو شود مایۀ عمر چه بهشتی به از این کلبۀ بی منت خویش شمع گريان شده مي سوخت ولي روشن بود نازم آن سر که فتد در قدم غيرت خويش آفرین بر شرف جوهر خود جویی من تا ابد پشت من و تکیه بر این فطرت خویش 2 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 20 دی ارسال شده در 20 دی 23 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: دم به دم تنگ كنم دايرۀ خلوت خويش تا بدانجا كه دهم دل به دل صحبت خويش دوری و دوستی و حرف كم و رنجش كم با چنين شيوه توان داشت نگه عزت خويش پای بوسی شده سرلوحۀ بزم آرایی آه از اینگونه زبون ساختن همت خویش من از این قاعده بیرونم و زین مایه تهی به جهانی ندهم سابقۀ حرمت خویش زود رنجيدن اگر جرم من ساده دل است جمع ياران ، ابدی باد و مرا عزلت خويش جرعه ای آب و لبی نان چو شود مایۀ عمر چه بهشتی به از این کلبۀ بی منت خویش شمع گريان شده مي سوخت ولي روشن بود نازم آن سر که فتد در قدم غيرت خويش آفرین بر شرف جوهر خود جویی من تا ابد پشت من و تکیه بر این فطرت خویش عالی 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .