Black_wolf ارسال شده در 15 دی ارسال شده در 15 دی تو زیباترین چشمای دنیارو داری. تو خیلی خوشگلی. تو مجموع تمام چیزایی که از خدا میخواستمی. دوری، بحث و دعوا و اختلافایی که بینمون هست یا پیش میاد باعث کمتر شدن حس من بهت نمیشه. تو همیشه توی قلب من میمونی. من با کوچیک ترین اخم یا ناراحتی تو بهم میریزم. من آیندمو با تو دیدم و قراره با توام بسازیمش. کنارتم، پشتتم، هواتو دارم. راستی، ناراحتی بهت نمیاد؛ بیشتر لبخند بزن و مواظب خودت باش 2 نقل قول
Topaz ارسال شده در 15 دی ارسال شده در 15 دی 1 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: تو زیباترین چشمای دنیارو داری. تو خیلی خوشگلی. تو مجموع تمام چیزایی که از خدا میخواستمی. دوری، بحث و دعوا و اختلافایی که بینمون هست یا پیش میاد باعث کمتر شدن حس من بهت نمیشه. تو همیشه توی قلب من میمونی. من با کوچیک ترین اخم یا ناراحتی تو بهم میریزم. من آیندمو با تو دیدم و قراره با توام بسازیمش. کنارتم، پشتتم، هواتو دارم. راستی، ناراحتی بهت نمیاد؛ بیشتر لبخند بزن و مواظب خودت باش نرود خنده از عمق نگاهت هرگز 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 16 دی مالک ارسال شده در 16 دی 19 ساعت قبل، Topaz گفته است: نرود خنده از عمق نگاهت هرگز چ زیبا 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .