Black_wolf ارسال شده در 9 دی ارسال شده در 9 دی فراموشش کردم؟ خیر. هنوز دوستش دارم؟ بله. میخوام برگرده؟ خیر. دلتنگشم؟ بله. تا ابد؟ تا ابد 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 دی ارسال شده در 10 دی 9 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: فراموشش کردم؟ خیر. هنوز دوستش دارم؟ بله. میخوام برگرده؟ خیر. دلتنگشم؟ بله. تا ابد؟ تا ابد چیزای که فراموشی هستند بگذار پاک بشن از تو حافظه مغزت 1 نقل قول
Topaz ارسال شده در 10 دی ارسال شده در 10 دی 14 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: فراموشش کردم؟ خیر. هنوز دوستش دارم؟ بله. میخوام برگرده؟ خیر. دلتنگشم؟ بله. تا ابد؟ تا ابد همین که جواب می خوای برگرده نه هست یعنی اوج کامل شدن انسان از لحاظ احساس و عقل 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 دی مالک ارسال شده در 10 دی 11 ساعت قبل، حسین138 گفته است: چیزای که فراموشی هستند بگذار پاک بشن از تو حافظه مغزت بله دقیقا 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 10 دی مالک ارسال شده در 10 دی 11 ساعت قبل، حسین138 گفته است: چیزای که فراموشی هستند بگذار پاک بشن از تو حافظه مغزت اره بهترین کار ممکن همینه نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .