Black white ارسال شده در 6 دی ارسال شده در 6 دی پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... در صدف های حماقت دُر نباید میشدم... من برای سفره ی بی رنگ و بوی خانه ام... نان اگر چه نیستم آجر نباید میشدم... نیمه لیوان من پر هست آه اما چه سود... پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... 5 نقل قول
Topaz ارسال شده در 8 دی ارسال شده در 8 دی در ۱۴۰۳/۷/۱۵ در 22:20، Black white گفته است: پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... در صدف های حماقت دُر نباید میشدم... من برای سفره ی بی رنگ و بوی خانه ام... نان اگر چه نیستم آجر نباید میشدم... نیمه لیوان من پر هست آه اما چه سود... پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... بی نظیر 1 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 10 دی ارسال شده در 10 دی در ۱۴۰۳/۷/۱۵ در 22:20، Black white گفته است: پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... در صدف های حماقت دُر نباید میشدم... من برای سفره ی بی رنگ و بوی خانه ام... نان اگر چه نیستم آجر نباید میشدم... نیمه لیوان من پر هست آه اما چه سود... پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... دست خوش 1 نقل قول
numb ارسال شده در 10 دی ارسال شده در 10 دی در ۱۴۰۳/۷/۱۵ در 22:20، Black white گفته است: پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... در صدف های حماقت دُر نباید میشدم... من برای سفره ی بی رنگ و بوی خانه ام... نان اگر چه نیستم آجر نباید میشدم... نیمه لیوان من پر هست آه اما چه سود... پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم... پر شده ام از نیمه ای که پر نباید میشدم: ) 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .