Black_wolf ارسال شده در 4 دی ارسال شده در 4 دی سوالایی که میتونید راجع به خودتون از بقیه بپرسید تا بفهمید از نظرش چه شکلی هستید: - بهترین و بدترین ویژگی شخصیتی/ ظاهری من از نظرت؟ - اگه میتونستی یچیزو توی من تغییر بدی اون چی بود؟ - یه خصوصیت که من دارم و بقیه نه و از نظرت خیلی خوبه؟ - چیزی که من رو نسبت به بقیه متفاوت میکنه برات چیه؟ - هدفت از ارتباط داشتن با من چیه؟ - اگه یه روز نیاز شدید به یه کمک داشته باشم و سرت خیلی شلوغ باشه میای؟ - توی دیدار اول چهچیز توی من نظرتو جلب کرد؟ - به هوشم از یک تا ده نمره بده. - کدوم یکی از استایلایی که تا الان زدم به نظرت بهترین بوده؟ -تاحالا از دستم ناراحت شدی و نگی؟ - به نظرت ادممورد اعتمادیم؟ - به نظرت چند درصد امکان داره منو تو بحثمون بشه و راهامون برای همیشه از هم جدا بشه؟ - اگه میوه، رنگ، شئ، فیلم، کتاب، شهر، کشور، غذا، آهنگ، بو، میشدم چی میشدم؟ 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 دی ارسال شده در 4 دی 7 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: سوالایی که میتونید راجع به خودتون از بقیه بپرسید تا بفهمید از نظرش چه شکلی هستید: - بهترین و بدترین ویژگی شخصیتی/ ظاهری من از نظرت؟ - اگه میتونستی یچیزو توی من تغییر بدی اون چی بود؟ - یه خصوصیت که من دارم و بقیه نه و از نظرت خیلی خوبه؟ - چیزی که من رو نسبت به بقیه متفاوت میکنه برات چیه؟ - هدفت از ارتباط داشتن با من چیه؟ - اگه یه روز نیاز شدید به یه کمک داشته باشم و سرت خیلی شلوغ باشه میای؟ - توی دیدار اول چهچیز توی من نظرتو جلب کرد؟ - به هوشم از یک تا ده نمره بده. - کدوم یکی از استایلایی که تا الان زدم به نظرت بهترین بوده؟ -تاحالا از دستم ناراحت شدی و نگی؟ - به نظرت ادممورد اعتمادیم؟ - به نظرت چند درصد امکان داره منو تو بحثمون بشه و راهامون برای همیشه از هم جدا بشه؟ - اگه میوه، رنگ، شئ، فیلم، کتاب، شهر، کشور، غذا، آهنگ، بو، میشدم چی میشدم؟ زیبا بود سوالات جواب ولی ی کم سخته نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .