Black_wolf ارسال شده در 4 دی ارسال شده در 4 دی هر انسان پشتِ هزار و یک نقاب خود دو چهره داره؛ هم شکارچیه هم شکار. هم معصومه هم گناه کار! 2 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 دی مالک ارسال شده در 4 دی چقدر ، زشت دیده میشدن ، اگه آدما نقاب نداشتن. اگه آدما نقاب نداشتن ، چقدر ، زشت دیده میشدن 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 دی مالک ارسال شده در 4 دی حداقلش من همینی ام که هستم. تو کی هستی پشت این همه نقاب؟ نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 دی مالک ارسال شده در 4 دی شاید گاهی وقتا باید نقاب آدما از روی چهرشون بیوفته که بفهمیم چه جور آدمایی هستند مخصوصا ان های ک متاهل هستن هم رل دارن هم دوست صمیمی نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 دی مالک ارسال شده در 4 دی مشکل نقاب این است چون قیافه ی واقعی تو نیست ممکن است دیر یا زود بیافتد! نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 4 دی مالک ارسال شده در 4 دی گاهی که به تو فکر می کنم همان وقتی که دلم برای خواستنت تنگ می شود، خودت را نمی خواهم. خودِ واقعی آدم ها زیاد قشنگ نیست. شاید خودشان هم برای همین بیشتر اوقات نقاب دارند. نقاب می زنند تا خودِ واقعی شان را پنهان کرده باشند. خودشان هم یک خودِ رویایی می خواهند. من خودِ واقعی ات را دوست ندارم. من یک “تو” ی رویایی را دوست دارم. من همان شاهزاده ی سوار بر اسب را دوست دارم. همان که پدرش پادشاهی یک سرزمین را عهده دار است هم او که مادرش ملکه است نقل قول
حسین138 ارسال شده در 4 دی ارسال شده در 4 دی 7 ساعت قبل، Black_wolf گفته است: هر انسان پشتِ هزار و یک نقاب خود دو چهره داره؛ هم شکارچیه هم شکار. هم معصومه هم گناه کار! واقعا تو جامعه زیاد هستند این مدل ها (شکار و شکارچی) نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .