رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

ارسال شده در

وقتی کنارم بودی انقدر تو خوشی با تو بودن غرق بودم ک گاهی پیش خودم فکر می کردم چی ممکنه منو از تو دور کنه؟ ... انقدر تو تمام لحظاتم حضور داشتی و انقدر پر بودم از تو ک فکرشم نمی کردم ی شب مثل تمام شبایی ک نیستی ... مثل امشب ... دلم از نداشتنت خالی شه و حس کنم هیچم ...

بغض دیگه فقط توی گلوم نیست، تو بند بند وجودمه ... و قلبم انقدر سرش رو ب دیوار سینم کوبیده ک دیگه نای تپیدن نداره ... 

کی قراره ب زندگی برگردم ... کی قراره دوباره جون بگیرم وقتی تو تمام زندگی من بودی ... تو نفسم ... عمرم ... روحم ... قلبم ... و همه چیز من و حتی خود من بودی و رفتی ... 

ارسال شده در

قشنگ مینویسی زلال چشمه 🙂

امروز داشتم به عشق فکر میکردم...

تو این دنیا و زندگی ،کسی رو میشناسی از فرزند عزیزتر؟...فکر می‌کنم نباشه .
ولی گاهی خشم میگیری،عصبانی میشی،ناراحت میشی،دلت میشکنه،حتی نا امید میشی ازش...ولی فقط کافیه وقتی خوابه چشمت بهش بیفته.انگار عالم و آدم وایمیسته که تو فقط نگاش میکنی...انگار قشنگ ترین تصویر ممکن رو میبینی...دوست داری ببوسیش ...بوش کنی ،نزدیک ترین جای ممکن به قلبت نگهش داری و صدای نفسهاشو بشنوی..براش آرزوی آرامش میکنی...آرزوی حال خوب ...آرزوی خنده واقعی رو لباش...و آرزوی پرواز.‌‌‌‌...ممکنه... عشق... و عاشق شدن هم همچین حسی باشه؟!...

ارسال شده در
31 دقیقه قبل، Black white گفته است:

قشنگ مینویسی زلال چشمه 🙂

امروز داشتم به عشق فکر میکردم...

تو این دنیا و زندگی ،کسی رو میشناسی از فرزند عزیزتر؟...فکر می‌کنم نباشه .
ولی گاهی خشم میگیری،عصبانی میشی،ناراحت میشی،دلت میشکنه،حتی نا امید میشی ازش...ولی فقط کافیه وقتی خوابه چشمت بهش بیفته.انگار عالم و آدم وایمیسته که تو فقط نگاش میکنی...انگار قشنگ ترین تصویر ممکن رو میبینی...دوست داری ببوسیش ...بوش کنی ،نزدیک ترین جای ممکن به قلبت نگهش داری و صدای نفسهاشو بشنوی..براش آرزوی آرامش میکنی...آرزوی حال خوب ...آرزوی خنده واقعی رو لباش...و آرزوی پرواز.‌‌‌‌...ممکنه... عشق... و عاشق شدن هم همچین حسی باشه؟!...

فرزند بخشی از وجود و روح و روان توعه ... تکه ای از تو ... چکیده ای از تو ... رونوشتی از تو ...

اما عشق خود توعه ... 

ارسال شده در

عشق جاذبه ای شیرین است که خداوند در نهاد آدمی نهاده تا از وجودش لذت ببرد و شکر خدای بنماید.عشق به خدا عشق به فرزند عشق به همنوع عشق یار عشق به...اینها هنه یکی هستند و هیچ تفاوتی باهم ندارند یکی عاشق خواندن کتاب است یکی عاشق دلبز یکی... این موهبت لذت بردن اینچنینی عشق است و آن نشات گرفته از ذات اقدس اله است.زیراکه از روح خود در انسان دمید و انسان روحش خدایی است و نفخت فیه من روحی و سپس به خودش آفرین گفت و احسن الخالقین خود را خواند.شکر او آوریم و سر به سجده بگذاریم که چنین خالق زیبایی داریم که عشق را در درونمان نهاد تا دنیا را با همه مشکلاتش طور دیگر نظاره کنیم .

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• اضافه کردن...