cheshme ارسال شده در 24 آذر ارسال شده در 24 آذر دیوانه وار ... سخت ... سنگین و عذاب آور دلتنگتم ... انقدر ک نیمه شب ها از خواب بیدار میشم و دور تا دور خونه میگردم ب دنبال نشونه ای از تو ... لباسی ... عطری ... یادداشتی ... و چیزی پیدا نمی کنم ... فقط چند ثانیه صدای ضبط شده از تو دارم ک هر شب قبل از خواب و صبح ها قبل از رسیدن ب محل کارم گوش میکنم ... "ی گربه بکش ... ن یدونه گل بکش برام"... حس می کنم فوبیام از گربه رو دوس دارم و هیچ تلاشی برا درمانش نخواهم کرد ... هیچوقت نمی ذارم از حرفام ... صدام ... لحنم ... حتی چشمام بفهمی چقدر دلتنگتم ... چون این ی مساله بین خودم و خودمه و نمی خوام حل شه ... وقتی دلتنگتم حس می کنم زنده م و هنوز نفس می کشم ... این حس دیوانه وار سخت سنگین عذاب آور رو دوست دارم ... 6 نقل قول
Reza ارسال شده در 24 آذر ارسال شده در 24 آذر تنگه... گوشم واسه حلقت آغوشم واسه تنت آشتی م واسه قهرت چشام واسه انگشت ت نوازشم واسه موهات تنگه؟ 3 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .