numb ارسال شده در 22 آذر ارسال شده در 22 آذر باز پاییز و خیابان و من و ای کاش تو لحظه های مهر و آبان و من و ای کاش تو چشم های تا سحر بیدار با حسی غریب پرسه ها در زیر باران و من و ای کاش تو ازدحام توی مترو پچ پچی از هر طرف ایستگاهی رو به پایان و من و ای کاش تو کافه دنجی و میزی و صدای چاوشی سرفه و سیگارو فنجان و من و ای کاش تو آن جوان که میزند گیتار یادم رفته بود ضلع غربی دور میدان و من و ای کاش تو کوچه های ساکت و تاریک اما منتظر شورش آن عشق پنهان و من و ای کاش تو یک شب تب دار دیگر عطر و آغوشت کجاست مستی و حال پریشان و من و ای کاش تو شعر می خوانم برایت حالم اصلا خوب نیست گوشه ای در بام تهران و من و ای کاش تو 4 1 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 26 آذر ارسال شده در 26 آذر در ۱۴۰۳/۷/۲ در 02:23، numb گفته است: باز پاییز و خیابان و من و ای کاش تو لحظه های مهر و آبان و من و ای کاش تو چشم های تا سحر بیدار با حسی غریب پرسه ها در زیر باران و من و ای کاش تو ازدحام توی مترو پچ پچی از هر طرف ایستگاهی رو به پایان و من و ای کاش تو کافه دنجی و میزی و صدای چاوشی سرفه و سیگارو فنجان و من و ای کاش تو آن جوان که میزند گیتار یادم رفته بود ضلع غربی دور میدان و من و ای کاش تو کوچه های ساکت و تاریک اما منتظر شورش آن عشق پنهان و من و ای کاش تو یک شب تب دار دیگر عطر و آغوشت کجاست مستی و حال پریشان و من و ای کاش تو شعر می خوانم برایت حالم اصلا خوب نیست گوشه ای در بام تهران و من و ای کاش تو فصل زیبایی هست لذت هر لحظه رو ببر نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .