poone banoo ارسال شده در 19 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر هیچکس گفت که در سر چه خیالی داری؟ یا کسی خواست بداند تو چه حالی داری؟ مستتر هرکه در این میکده تنهاتر! پس چشم تا چند به پیمانهی خالی داری؟ سنگ با رود چه میگفت؟ کنارم بنشین رود خندید که رویای محالی داری تو که در بند من و عقل اسیری، ای دل! در قفس دلخوشیات چیست؟ که بالی داری؟ پرسش این بود که جز صبر چه راهی دارم؟ پاسخم داد که جز این چه سوالی داری؟!... 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حسین138 ارسال شده در 20 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر 11 ساعت قبل، poone banoo گفته است: هیچکس گفت که در سر چه خیالی داری؟ یا کسی خواست بداند تو چه حالی داری؟ مستتر هرکه در این میکده تنهاتر! پس چشم تا چند به پیمانهی خالی داری؟ سنگ با رود چه میگفت؟ کنارم بنشین رود خندید که رویای محالی داری تو که در بند من و عقل اسیری، ای دل! در قفس دلخوشیات چیست؟ که بالی داری؟ پرسش این بود که جز صبر چه راهی دارم؟ پاسخم داد که جز این چه سوالی داری؟!... لذت بردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
poone banoo ارسال شده در 20 آذر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر 6 ساعت قبل، حسین138 گفته است: لذت بردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black white ارسال شده در 22 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر در ۱۴۰۳/۶/۲۹ در 23:45، poone banoo گفته است: هیچکس گفت که در سر چه خیالی داری؟ یا کسی خواست بداند تو چه حالی داری؟ مستتر هرکه در این میکده تنهاتر! پس چشم تا چند به پیمانهی خالی داری؟ سنگ با رود چه میگفت؟ کنارم بنشین رود خندید که رویای محالی داری تو که در بند من و عقل اسیری، ای دل! در قفس دلخوشیات چیست؟ که بالی داری؟ پرسش این بود که جز صبر چه راهی دارم؟ پاسخم داد که جز این چه سوالی داری؟!... عالی 🩵 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
poone banoo ارسال شده در 22 آذر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر 12 ساعت قبل، Black white گفته است: عالی 🩵 🩷 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .