Black white ارسال شده در 15 آذر ارسال شده در 15 آذر ما ز هر صاحب دلی یک رشته فن آموختیم عشق از لیلی و صبر از کوه کن آموختیم گریه از مرغ سحر، خودسوزی از پروانه ها صد سرا ویرانه شد، تا ساختن آموختیم! 2 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 17 آذر ارسال شده در 17 آذر همیشه یکی از بزرگترین تلنگرای زندگی ترس از دست دادنه.. یهویی به خودت میای میبینی حواست به همه چی بوده جز اون چیزی یا کسی که باید حواست بهش میبوده.. ترسیدم .. ترسیدم که از دستت بدم رفیق.. ببخش که حواسم بهت نبود..ببخش که بد بودم ببخش که نبودم اون روزایی که باید باشم به حکم معرفت به حکم جبران روزایی که غصه مو خوردی.. تو رفیق روزای بد و خوب منی.. هیچوقت ندیدمت کنارت ننشستم ولی همیشه هوامو داشتی سرم به خدا پیشت پایینه .. هر کاری که حالتو خوب میکنه انجام بده ولی اگه دلت تونست بدیا و حواس پرتیا و بی معرفتیای منو ببخشه ترکم نکن خب؟ 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 17 آذر مالک ارسال شده در 17 آذر این چه حرفیه عزیزمن،تو رو تازه پیدا کردم،خودتم بخوای من نمیزارم بری... تو فقط باش،ان شالله هر جا که هستی و هر شرایطی حال دلت عالی باشه. میدونی که چقد برام عزیزی 1 نقل قول
poone banoo ارسال شده در 19 آذر ارسال شده در 19 آذر در ۱۴۰۳/۶/۲۷ در 05:18، Black white گفته است: این چه حرفیه عزیزمن،تو رو تازه پیدا کردم،خودتم بخوای من نمیزارم بری... تو فقط باش،ان شالله هر جا که هستی و هر شرایطی حال دلت عالی باشه. میدونی که چقد برام عزیزی 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .