Black white ارسال شده در 8 آذر ارسال شده در 8 آذر برای آرزوهای محال خویش میگریم اگر اشکی نمانَد، در خیال خویش میگریم شب دل کندنت می پرسم آیا باز میگردی؟ جوابت هرچه باشد، بر سوال خویش میگریم نمی دانم چرا اما به قدری دوستت دارم که از بیچارگی گاهی به حال خویش میگریم اگر جنگیده بودم، دستِکم حسرت نمی خوردم ولی من بر شکست بی جدال خویش میگریم به گردم حلقه می بندند یاران و نمی دانند که من چون شمع هرشب بر زوال خویش» میگریم نمیگریم برای عمر از کف رفتهام، اما به حال آرزوهای محال خویش میگریم ... 4 نقل قول
numb ارسال شده در 12 آذر ارسال شده در 12 آذر در ۱۴۰۳/۶/۱۹ در 01:59، Black white گفته است: برای آرزوهای محال خویش میگریم اگر اشکی نمانَد، در خیال خویش میگریم شب دل کندنت می پرسم آیا باز میگردی؟ جوابت هرچه باشد، بر سوال خویش میگریم نمی دانم چرا اما به قدری دوستت دارم که از بیچارگی گاهی به حال خویش میگریم اگر جنگیده بودم، دستِکم حسرت نمی خوردم ولی من بر شکست بی جدال خویش میگریم به گردم حلقه می بندند یاران و نمی دانند که من چون شمع هرشب بر زوال خویش» میگریم نمیگریم برای عمر از کف رفتهام، اما به حال آرزوهای محال خویش میگریم ... به حال آرزوهای محال خویش می گریم 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 15 آذر مالک ارسال شده در 15 آذر در ۱۴۰۳/۶/۲۱ در 16:05، فندق گفته است: 🩵 نقل قول
Black white ارسال شده در 15 آذر مالک ارسال شده در 15 آذر در ۱۴۰۳/۶/۲۳ در 01:02، numb گفته است: به حال آرزوهای محال خویش می گریم 🩵 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .