Black white ارسال شده در 6 آذر ارسال شده در 6 آذر (ویرایش شده) شما که سواد داری ،تحصیلات داری ،روزنامه خونی ،با بزرگان میشینی ،حرف میزنی... همه چی میدونی... شما که پُری ،معلم و عالمی ،واسه هر چی میگن جواب داری ،در نمیمونی ... بگو از چیه دله گرفته ام... راه میرم دلم گرفته،میشینم دلم گرفته... گریه میکنم،میخندم،پا میشم،حرف میزنم،دلم گرفته... ... ویرایش شده 6 آذر توسط Black white 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 6 آذر ارسال شده در 6 آذر هم اکنون، Black white گفته است: شما که سواد داری ،تحصیلات داری ،روزنامه خونی ،با بزرگان میشینی ،حرف میزنی... همه چی میدونی... شما که پُری ،معلم و عالمی ،واسه هر چی میگن جواب داری ،در نمیمونی ... بگو از چیه دله گرفته ام... راه میرم دلم گرفته،میشینم دلم گرفته... گریه میکنم،میخندم،پا میشم،حرف میزنم،دلم گرفته... ... دلی ک نگیره دل نیست 1 نقل قول
cheshme ارسال شده در 6 آذر ارسال شده در 6 آذر 1 ساعت قبل، Black white گفته است: وقتی حس می کنی ی چیزی کمه دلت میگیره، این روزا ن ی چیز ک خیلی چیزا کمه ... 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 6 آذر مالک ارسال شده در 6 آذر 12 ساعت قبل، حسین138 گفته است: دلی ک نگیره دل نیست دقیقا چون دله عذرش پذیرفته میشه... 1 نقل قول
Black white ارسال شده در 6 آذر مالک ارسال شده در 6 آذر 11 ساعت قبل، cheshme گفته است: وقتی حس می کنی ی چیزی کمه دلت میگیره، این روزا ن ی چیز ک خیلی چیزا کمه ... دقیقا ،خیلی چیزا کمه،خیلی چیزا سرجاشون نیستن و خیلی زخم ترمیم نشده هم ب جا مونده... :)) 2 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .