Black white ارسال شده در 3 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر بی حس شدی،به عبارتی سر شدی... یکی از غم میگه و گریه میکنه اما قلب تو باخودش میگه مگه این گریه داره ... قلبت بغض میکنه میگه منو ببین منم شکستم،منم غم دارم،،ی نگاه میندازی بهش و میگی بچه بازی درنیار... چشمات میخواد بباره میگی الهییی عزیزم خسته شدی حتما،،استراحت کن... وجودت ی آغوش امن میخواد میگی،چ خووب وقت خواب رسیده بیا تو رخت خواب گرم و نرمت آروم بگیر.... شادیات پر میکشه،،میگی حتما رفتن دنبال آرزوهاشون پس تو هم آرزوی موفقیت میکنی براشون... خنده چشمات، میشه فقط ی خط خنده رو لبت،میگی چ خوب ک هنوز میتونم نقاب شادی بزنم به صورتم... تا کی؟تا کجا؟ چقد دیگ ازت مونده،،از خود خودتو میگم... اگه بگن بدترین و سخت ترین لحظه ها کدومه،من میگم وقتی ک بی حس شدی ،بی تفاوت شدی و شاید زمانی ک خودتو ب دست امید نمیسپاری و اوج نمیگیری... شاید اونجا ک پرواز برات دلنشین نیست دیگه... اونجا ک میگی راه برم،پرواز کنم،بپرم،،بدوم،سفر کنم،اصلن بشینم و نگاه کنم....خب که چی،،مگه چی میخواد بشه ،چ فرقی میکنه... به اینجا که رسیدی یعنی تموم شدی ولی،خودت نمیدونی...🩶 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
numb ارسال شده در 4 آذر اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر 3 ساعت قبل، Black white گفته است: بی حس شدی،به عبارتی سر شدی... یکی از غم میگه و گریه میکنه اما قلب تو باخودش میگه مگه این گریه داره ... قلبت بغض میکنه میگه منو ببین منم شکستم،منم غم دارم،،ی نگاه میندازی بهش و میگی بچه بازی درنیار... چشمات میخواد بباره میگی الهییی عزیزم خسته شدی حتما،،استراحت کن... وجودت ی آغوش امن میخواد میگی،چ خووب وقت خواب رسیده بیا تو رخت خواب گرم و نرمت آروم بگیر.... شادیات پر میکشه،،میگی حتما رفتن دنبال آرزوهاشون پس تو هم آرزوی موفقیت میکنی براشون... خنده چشمات، میشه فقط ی خط خنده رو لبت،میگی چ خوب ک هنوز میتونم نقاب شادی بزنم به صورتم... تا کی؟تا کجا؟ چقد دیگ ازت مونده،،از خود خودتو میگم... اگه بگن بدترین و سخت ترین لحظه ها کدومه،من میگم وقتی ک بی حس شدی ،بی تفاوت شدی و شاید زمانی ک خودتو ب دست امید نمیسپاری و اوج نمیگیری... شاید اونجا ک پرواز برات دلنشین نیست دیگه... اونجا ک میگی راه برم،پرواز کنم،بپرم،،بدوم،سفر کنم،اصلن بشینم و نگاه کنم....خب که چی،،مگه چی میخواد بشه ،چ فرقی میکنه... به اینجا که رسیدی یعنی تموم شدی ولی،خودت نمیدونی...🩶 ( :چقدر این متن رو زندگی کردیم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black white ارسال شده در 4 آذر مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر 5 ساعت قبل، numb گفته است: ( :چقدر این متن رو زندگی کردیم دقیقا ...🩵 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .