Black_wolf ارسال شده در 31 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان چقدر از همه متنفر شدم جدیدا ، دیگه حس خوب از هیچکس و هیچ چیز نمیگیرم. حس میکنم همه با نقشه اومدن جلو، همه یه نقاب دارن و یکم که بگذره خود واقعیشون رو نشون میدن ، به همه چیز بدبینم ، دلم میخواد همه آدمارو بلاک کنم و هیچ ارتباطی با هیچکس نگیرم. شاید بگین دیوونه یا مودی ، اما همین آدما منو اینجوری کردن آره همشون 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 31 آبان مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان نمیدونم آدم درستی هستم یا نه.. ولی اینو خوب میدونم جوری زندگی کردم که احتیاجی به نقاب نداشته باشم و همیشه خودم بودم، یعنی وقتی حالم خوب نبود، واقعی خوب نبودم! یا وقتی که عصبی بودم، خودم بودم یا وقتی که میخندیدم، حالم واقعا خوب بود، خلاصه من همیشه واقعی بودم، هیچوقت تظاهر به چیزی که نیستم نکردم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 31 آبان مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان همچی دروغ بود همچی نقاب بود 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 31 آبان مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 آبان بد بودن شرف داره به کسی که نقاب خوب بودن زده ولی ذاتش کثیفه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .