Black_wolf ارسال شده در 29 آبان ارسال شده در 29 آبان میتوانم عشق را در چشم تو جاری کنم” ناز چشمت را به هر قیمت خریداری کنم؟ آبشار گیسوانت را رها سازی شبی بوسه های عاشقانه بر لبت جاری کنم شانه هایت تکیه گاه بی کسی هایم شود بغض خود را بشکنم در پیش تو زاری کنم گاه گاهی نغمه ای نجوا کنم در گوش تو روز و شب با جان و دل از تو پرستاری کنم ساحل امنم شود آغوش گرمت نازنین ترک این تنهایی و غم های تکراری کنم چشم هایم را بیآرایم برایت مهربان عاشقم باشی و من عمری وفاداری کنم 2 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 29 آبان ارسال شده در 29 آبان هم اکنون، Black_wolf گفته است: میتوانم عشق را در چشم تو جاری کنم” ناز چشمت را به هر قیمت خریداری کنم؟ آبشار گیسوانت را رها سازی شبی بوسه های عاشقانه بر لبت جاری کنم شانه هایت تکیه گاه بی کسی هایم شود بغض خود را بشکنم در پیش تو زاری کنم گاه گاهی نغمه ای نجوا کنم در گوش تو روز و شب با جان و دل از تو پرستاری کنم ساحل امنم شود آغوش گرمت نازنین ترک این تنهایی و غم های تکراری کنم چشم هایم را بیآرایم برایت مهربان عاشقم باشی و من عمری وفاداری کنم خیلی وقته دیگه شعر نخوندم حال دلت خوش 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 30 آبان مالک ارسال شده در 30 آبان در ۱۴۰۳/۶/۸ در 19:28، حسین138 گفته است: خیلی وقته دیگه شعر نخوندم حال دلت خوش خیلی ممنون از لطف شا اقا دلت خوش و دنیا ب کامتون 1 نقل قول
Black_wolf ارسال شده در 30 آبان مالک ارسال شده در 30 آبان در ۱۴۰۳/۶/۸ در 19:28، حسین138 گفته است: خیلی وقته دیگه شعر نخوندم حال دلت خوش خیلی ممنون از لطف شا اقا دلت خوش و دنیا ب کامتون 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .