poone banoo ارسال شده در 28 آبان ارسال شده در 28 آبان روزی به تلافی تمام قوی بودنها، جایی میانهی مسیر خواهم ایستاد و به همهی آنچه که هست اکتفا خواهم کرد.. روزی خودم را به یاد خواهم آورد و به حرمت هیچ قوی بودنی، خستگیام را کتمان نخواهم کرد ، اشتیاقم را نخواهم بلعید، بیش از توانم نخواهم جنگید و خودم را برای تماااااام تلاشهایی که کردهام، در آغوش خواهم کشید.. روزی اعتراف خواهم کرد که خستهام .. دیگر به خودم سخت نخواهم گرفت .. به دیواری تکیه خواهم زد.. نفس راحتی خواهم کشید و نگران چیز دیگری نخواهم بود .. 3 نقل قول
Black white ارسال شده در 28 آبان ارسال شده در 28 آبان 2 ساعت قبل، poone banoo گفته است: روزی به تلافی تمام قوی بودنها، جایی میانهی مسیر خواهم ایستاد و به همهی آنچه که هست اکتفا خواهم کرد.. روزی خودم را به یاد خواهم آورد و به حرمت هیچ قوی بودنی، خستگیام را کتمان نخواهم کرد ، اشتیاقم را نخواهم بلعید، بیش از توانم نخواهم جنگید و خودم را برای تماااااام تلاشهایی که کردهام، در آغوش خواهم کشید.. روزی اعتراف خواهم کرد که خستهام .. دیگر به خودم سخت نخواهم گرفت .. به دیواری تکیه خواهم زد.. نفس راحتی خواهم کشید و نگران چیز دیگری نخواهم بود .. 🩵 روزی اعتراف خواهم کرد که خسته ام... 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .