Black_wolf ارسال شده در 23 آبان اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آبان این یک پیام یادآوریه: تو زیباترین چشمای دنیارو داری. تو خیلی خوشگلی. تو مجموع تمام چیزایی که از خدا میخواستمی. دوری، بحث و دعوا و اختلافایی که بینمون هست یا پیش میاد باعث کمتر شدن حس من بهت نمیشه. تو همیشه توی قلب من میمونی. من با کوچیک ترین اخم یا ناراحتی تو بهم میریزم. من آیندمو با تو دیدم و قراره با توام بسازیمش. کنارتم، پشتتم، هواتو دارم. راستی، ناراحتی بهت نمیاد؛ بیشتر لبخند بزن و مواظب خودت باش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Black_wolf ارسال شده در 24 آبان مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان قشنگ ترین توصیفی که راجع بهت میتونم بکنم اینه که: تو برام مثل آهنگی هستی که هر وقت بهش گوش میدم حالم خوب میشه؛ مثل میوه های خوشمزهی تابستون؛ مثل شب بیداری از ذوق مسافرت فردا؛ مثل هیجان اولین قرار با یه آدم مهم؛ مثل قشنگیه لباسای رنگی رنگی؛ مثل یه نوشیدنی خنک وسط گرمای تابستون؛ مثل یه حس تر و تازهی بکر مثل رسیدن به هدف؛ مثل چیزی که هیچوقت نداشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .