Lotus ارسال شده در 15 بهمن اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن بچه ک بودم وقتی مریض میشدم ؛ عزیز میگفت : تا شب نشده ببرینش دکتر ، شب ک بشه بدتر میشه ها ! میخندیدم و میگفتم : مریضی مریضیه دیگه عزیز ، چ ربطی ب روز و شبش داره ؟ میگفت : ننه من نمیدونم چ حکمتیه ؛ ولی همه درد و مرضا شبا زورشون ب آدم میچربه .. خدا بیامرز حق داشت شب قشنگه ها ؛ ولی گاهی بی رحمه هر گرفتاری و غم و غصه ای ک داشته باشی شاید روزا بتونی با کار کردن و شلوغ کردن دورت کم رنگش کنی : ولی امون از اون ساعتی ک خورشید وسط آسمون ؛ جاشو ب ماه بده و تو بمونی و تنهاییت و غم و غصه هات ! ب قول عزیز هر دردی شبا زورش ب آدم میچربه ؛ هر دردی ! 3 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
دل آرام ارسال شده در 15 بهمن اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن 2 ساعت قبل، Lotus گفته است: بچه ک بودم وقتی مریض میشدم ؛ عزیز میگفت : تا شب نشده ببرینش دکتر ، شب ک بشه بدتر میشه ها ! میخندیدم و میگفتم : مریضی مریضیه دیگه عزیز ، چ ربطی ب روز و شبش داره ؟ میگفت : ننه من نمیدونم چ حکمتیه ؛ ولی همه درد و مرضا شبا زورشون ب آدم میچربه .. خدا بیامرز حق داشت شب قشنگه ها ؛ ولی گاهی بی رحمه هر گرفتاری و غم و غصه ای ک داشته باشی شاید روزا بتونی با کار کردن و شلوغ کردن دورت کم رنگش کنی : ولی امون از اون ساعتی ک خورشید وسط آسمون ؛ جاشو ب ماه بده و تو بمونی و تنهاییت و غم و غصه هات ! ب قول عزیز هر دردی شبا زورش ب آدم میچربه ؛ هر دردی ! دقیقا 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 15 بهمن مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن 4 ساعت قبل، دل آرام گفته است: دقیقا ⚘️⚘️ 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Seda ارسال شده در 18 بهمن اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن Akhey dors gfte shab drda miad 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 19 بهمن مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن اره قشنگم 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .