Lotus ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 مواظب همدیگه باشیم ! از یه جایی بــه بعد،دیگه بزرگ نمیشیم؛پیر میشیم از یه جایی بــه بعد،دیگه خسته نمیشیم؛ می بُرّیم از یه جایی بــه بعد،دیگه تکراری نیستیم؛زیادی هستیم! پس قدر خودمون ، خانواده مون ، دوستانمونو، زندگیمونو و کلا حضور خوشرنگ مون رو تو صفحهء دفتر وجود بدونیم محبت تجارت پایاپای نیست٫ چرتکه نیندازیم که من چه کردم و تو در مقابل چه کردی! بیشمار محبت کنیم حتی اگر به هردلیلی کفه ترازوی دیگران سبک تر بود. 3 4 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 بہ بہ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 خیلے قشنگ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 لایک شدے لاااایک نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 عالے عالے نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 خیلے قشنگ بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 خیلے زیباااااا نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 حققققققققق نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 2 ساعت قبل، Lotus گفته است: مواظب همدیگه باشیم ! از یه جایی بــه بعد،دیگه بزرگ نمیشیم؛پیر میشیم از یه جایی بــه بعد،دیگه خسته نمیشیم؛ می بُرّیم از یه جایی بــه بعد،دیگه تکراری نیستیم؛زیادی هستیم! پس قدر خودمون ، خانواده مون ، دوستانمونو، زندگیمونو و کلا حضور خوشرنگ مون رو تو صفحهء دفتر وجود بدونیم محبت تجارت پایاپای نیست٫ چرتکه نیندازیم که من چه کردم و تو در مقابل چه کردی! بیشمار محبت کنیم حتی اگر به هردلیلی کفه ترازوی دیگران سبک تر بود. 2 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
kambiz_landar ارسال شده در 9 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، 2023 خیلے مفید بود نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Elnaz ارسال شده در 10 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۷ در 12:36، Lotus گفته است: مواظب همدیگه باشیم ! از یه جایی بــه بعد،دیگه بزرگ نمیشیم؛پیر میشیم از یه جایی بــه بعد،دیگه خسته نمیشیم؛ می بُرّیم از یه جایی بــه بعد،دیگه تکراری نیستیم؛زیادی هستیم! پس قدر خودمون ، خانواده مون ، دوستانمونو، زندگیمونو و کلا حضور خوشرنگ مون رو تو صفحهء دفتر وجود بدونیم محبت تجارت پایاپای نیست٫ چرتکه نیندازیم که من چه کردم و تو در مقابل چه کردی! بیشمار محبت کنیم حتی اگر به هردلیلی کفه ترازوی دیگران سبک تر بود. عالی❤❤ 1 3 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 17 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۷ در 15:02، Secret گفته است: 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 17 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2023 در ۱۴۰۲/۷/۱۸ در 16:01، Elnaz گفته است: عالی❤❤ فدات جانم 1 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .