Lotus ارسال شده در 5 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2023 دستانش میلرزید سنش بالا رفته بود میگفت تا میتوانی از جوانی ات استفاده کن من هم روزی مثل تو چابک بوده ام ولی حالا نمیتوانم یک لیوان چای کامل بخورم نگاهش کردم ؛ گفتم در جوانی پیر شدن سخت تر است نگاهم کرد ؛ گفت استفاده کن تا دنیا زمینت بزند ولی وقتی خودت جا بزنی آنوقت بازنده لقب میگیری تلاشت را بکند اگر نشد سربلند باشی. 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Secret ارسال شده در 5 دی، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 دی، 2023 6 ساعت قبل، Lotus گفته است: دستانش میلرزید سنش بالا رفته بود میگفت تا میتوانی از جوانی ات استفاده کن من هم روزی مثل تو چابک بوده ام ولی حالا نمیتوانم یک لیوان چای کامل بخورم نگاهش کردم ؛ گفتم در جوانی پیر شدن سخت تر است نگاهم کرد ؛ گفت استفاده کن تا دنیا زمینت بزند ولی وقتی خودت جا بزنی آنوقت بازنده لقب میگیری تلاشت را بکند اگر نشد سربلند باشی. 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Lotus ارسال شده در 6 دی، 2023 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، 2023 23 ساعت قبل، Secret گفته است: 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .