彡Mr AlirezA彡 ارسال شده در 28 مهر، 2023 ارسال شده در 28 مهر، 2023 (ویرایش شده) دانلود اهنگ عبدالرضا هلالی جواد پرئی به نام نفسم helali – nafasam دانلود نوحه جدید با دو کيفيت عالي 320 و 128 به همراه متن نوحه + پخش آنلاين اهنگ نفسم عبدالرضا هلالی جواد پرئی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین زمین دور خودش می گرده اما من فقط دور تو می گردم زمان کوتاهه تا جایی که می تونم دلم رو عاشقت کردم دوا وقتی تویی شیرینه دردم از غیر تو باید برید باید غم تو رو خرید از دور و اطراف ضریح باید تو رو نفس کشید نفسم دیگه در نمیاد نفسم شده فاصله ها قفسم چجوری به حرم برسم رو قلبم سنگ دوری تو زدم از بس شکسته مثل شیشه صبوری می کنم اما تماشا کن دلم آروم نمیشه بمون زنده دور از تو که چی شه نزدیک تو سمت خداست من گمشده ام اینجا کجاست به کعبه سجده می کنم اما دلم با کربلاست نفسم تو رو هر چی که میشه قسم دیگه بند اومده نفسم چجوری به حرم برسم دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320 ویرایش شده 28 مهر، 2023 توسط 彡Mr AlirezA彡 5 3 نقل قول
Topaz ارسال شده در 28 مهر، 2023 ارسال شده در 28 مهر، 2023 14 دقیقه قبل، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود اهنگ عبدالرضا هلالی جواد پرئی به نام نفسم helali – nafasam دانلود نوحه جدید با دو کيفيت عالي 320 و 128 به همراه متن نوحه + پخش آنلاين اهنگ نفسم عبدالرضا هلالی جواد پرئی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین زمین دور خودش می گرده اما من فقط دور تو می گردم زمان کوتاهه تا جایی که می تونم دلم رو عاشقت کردم دوا وقتی تویی شیرینه دردم از غیر تو باید برید باید غم تو رو خرید از دور و اطراف ضریح باید تو رو نفس کشید نفسم دیگه در نمیاد نفسم شده فاصله ها قفسم چجوری به حرم برسم رو قلبم سنگ دوری تو زدم از بس شکسته مثل شیشه صبوری می کنم اما تماشا کن دلم آروم نمیشه بمون زنده دور از تو که چی شه نزدیک تو سمت خداست من گمشده ام اینجا کجاست به کعبه سجده می کنم اما دلم با کربلاست نفسم تو رو هر چی که میشه قسم دیگه بند اومده نفسم چجوری به حرم برسم دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320 روزیتون کربلا 3 نقل قول
حسین138 ارسال شده در 28 مهر، 2023 ارسال شده در 28 مهر، 2023 هم اکنون، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود اهنگ عبدالرضا هلالی جواد پرئی به نام نفسم helali – nafasam دانلود نوحه جدید با دو کيفيت عالي 320 و 128 به همراه متن نوحه + پخش آنلاين اهنگ نفسم عبدالرضا هلالی جواد پرئی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین زمین دور خودش می گرده اما من فقط دور تو می گردم زمان کوتاهه تا جایی که می تونم دلم رو عاشقت کردم دوا وقتی تویی شیرینه دردم از غیر تو باید برید باید غم تو رو خرید از دور و اطراف ضریح باید تو رو نفس کشید نفسم دیگه در نمیاد نفسم شده فاصله ها قفسم چجوری به حرم برسم رو قلبم سنگ دوری تو زدم از بس شکسته مثل شیشه صبوری می کنم اما تماشا کن دلم آروم نمیشه بمون زنده دور از تو که چی شه نزدیک تو سمت خداست من گمشده ام اینجا کجاست به کعبه سجده می کنم اما دلم با کربلاست نفسم تو رو هر چی که میشه قسم دیگه بند اومده نفسم چجوری به حرم برسم دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320 به دل نیست 3 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 29 مهر، 2023 ارسال شده در 29 مهر، 2023 13 ساعت قبل، 彡Mr AlirezA彡 گفته است: دانلود اهنگ عبدالرضا هلالی جواد پرئی به نام نفسم helali – nafasam دانلود نوحه جدید با دو کيفيت عالي 320 و 128 به همراه متن نوحه + پخش آنلاين اهنگ نفسم عبدالرضا هلالی جواد پرئی را با کیفیت های مختلف در قالب های صوتی و ویدئویی به همراه گزارش تصویری مراسم به صورت آنلاین زمین دور خودش می گرده اما من فقط دور تو می گردم زمان کوتاهه تا جایی که می تونم دلم رو عاشقت کردم دوا وقتی تویی شیرینه دردم از غیر تو باید برید باید غم تو رو خرید از دور و اطراف ضریح باید تو رو نفس کشید نفسم دیگه در نمیاد نفسم شده فاصله ها قفسم چجوری به حرم برسم رو قلبم سنگ دوری تو زدم از بس شکسته مثل شیشه صبوری می کنم اما تماشا کن دلم آروم نمیشه بمون زنده دور از تو که چی شه نزدیک تو سمت خداست من گمشده ام اینجا کجاست به کعبه سجده می کنم اما دلم با کربلاست نفسم تو رو هر چی که میشه قسم دیگه بند اومده نفسم چجوری به حرم برسم دانلود آهنگ با کیفیت 128 دانلود آهنگ با کیفیت 320 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .