حسین138 ارسال شده در 22 مهر، 2023 ارسال شده در 22 مهر، 2023 صبح امیّد شروع هیجان خواهد شد و نگاهت سبب قوت جان خواهد شد تا تو هستی نفس و عشق ودل من یک عمر دوستت دارمِِ من ، ورد زبان خواهد شد بی تو میمیرم و با خاطره می پیوندم تو نباشی دل تنگم نگران خواهد شد می رسد روز وصال من و هنگام قرار هرچه میخواستی از عشق همان خواهد شد خون دل خوردم و تقدیر مرا با خود برد به جهانی که جهان گذران خواهد شد عمر ما میگذرد فرصت چندانی نیست آدم آماده ی رفتن ز جهان خواهد شد وقت رفتن اثر شعر مرا خواهی دید... 1 3 نقل قول
دل آرام ارسال شده در 22 مهر، 2023 ارسال شده در 22 مهر، 2023 46 دقیقه قبل، حسین138 گفته است: صبح امیّد شروع هیجان خواهد شد و نگاهت سبب قوت جان خواهد شد تا تو هستی نفس و عشق ودل من یک عمر دوستت دارمِِ من ، ورد زبان خواهد شد بی تو میمیرم و با خاطره می پیوندم تو نباشی دل تنگم نگران خواهد شد می رسد روز وصال من و هنگام قرار هرچه میخواستی از عشق همان خواهد شد خون دل خوردم و تقدیر مرا با خود برد به جهانی که جهان گذران خواهد شد عمر ما میگذرد فرصت چندانی نیست آدم آماده ی رفتن ز جهان خواهد شد وقت رفتن اثر شعر مرا خواهی دید... عالی بود 1 نقل قول
ارسال های توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .